Cancan

Larisa Udilă a născut cu probleme. Prin ce a trecut fosta concurentă „Bravo ai stil”

Publicat: 12 aug. 2021
Larisa Udilă a născut
Larisa Udilă este fericita mămică a unui băiețel care s-a lăsat un pic așteptat

Veste mare în lumea influencerilor din România. Larisa Udilă a născut după o sarcină lungă și cu probleme. Fosta concurentă de la Bravo ai stil era nerăbdătoare să aducă pe lume primul ei copil, mai ales că bebelușul s-a lăsat mult așteptat.

Larisa Udilă a născut

Dis-de-dimineață, influencera a postat pe Instagram că a ajuns la spital și le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că îi va ține la curent cu ceea ce se întâmplă. Ulterior, Larisa a revenit și a spus că s-a internat, că este foarte emoționată și că s-a speriat tare dimineață, motiv pentru care s-a prezentat de urgență la spital.

Larisa a spus că în afară de durerile de dinainte de naștere, se confruntă cu o mâncărime groaznică de piele, și asta de două zile. Ea a spus că cea mai afectată este zona vergeturilor, dar că i s-a transmis că va trece totul după naștere.

Emoții mari au fost și pentru logodnicul Larisei, Alexandru Ogică. El i-a fost alături în tot acest timp și a ajutat-o să treacă cu bine peste această perioadă.

Fosta concurentă Bravo ai stil a trecut prin clipe grele

Fosta concurentă de la Bravo ai stil a spus că pur și simplu nu își poate controla lacrimile. Ea le-a spus celor care o urmăresc și o apreciază să se roage pentru ea și pentru bebeluș, să decurgă totul bine.

„Sunt bine acum, am contracții, dar nu atât de puternice și de dese. Să vedem ce urmează. Sunt foarte, foarte panicată. Nu aș putea să vă explic în cuvinte. Am ales o cameră dublă, mai este o fată aici, pentru că nu aș fi putut să stau singură. Vă țin la curent cu tot”, a spus Larisa pe InstaStory.

Bebelușul pe care îl va chema Milan s-a lăsat așteptat. Astfel, s-au împlinit 40 de săptămâni de sarcină și încă nu dădea semne, până astăzi, că ar vrea să apară.

Probleme în vacanța de dinainte de naștere

Cu o lună înainte de naștere, Larisa Udilă și soțul ei au plecat în ultima vacanță în doi la un resort de lux în Bulgaria. Cu toate că hotelul era de patru stele, serviciile nu au fost deloc pe măsura banilor plătiți de cei doi îndrăgostiți. Vedeta de la Bravo ai stil și-a spus fiecare nemulțumire pe rețelele de socializare, acolo unde are cei mai mulți fani care îi urmăresc fiecare postare cu sufletul la gură. Aceasta s-a plâns în special că personalul a fost neprietenos. În cele din urmă totul s-a încheiat cu bine, Larisa Udilă a revenit în țară și cu o mică întârziere a născut băiețelul mic așteptat.

Adauga un comentariu