Fotbal intern

Latovlevici mai are o sansa sa plece de la Steaua

Publicat: 07 ian. 2012

Transferul lui Latovlevici la Saint-Etienne inca se mai poate face, spune impresarul jucatorului, care inca negociaza cu francezii. „Impresari ca al lui Latovlevici sunt niste gainari, nu se compara cu Victor. I-am zis lui Iasmin sa semneze cu Victor Becali daca vrea sa plece. S-au bagat la strambe si uite ca nu mai iese transferul, sau cine stie. Vor ei sa isi traga fel de fel de comisioane”, a rabufnit Gigi Becali.
Impresarul jucatorului, Florin Iacob, a cerut de la St. Etienne 1.5 milioane de euro, desi Steaua a cerut in schimbul jucatorului doar 1 milion. Francezii oferisera initial 700.000 de euro pentru ca Latovlevici sa faca echipa cu Banel.
“Nu inteleg de ce am fost atacat in acest fel. Ori Gigi Becali este prost informat despre modul in care decurg aici negocierile, ori e rea intentie din partea cuiva. Iasmin este cu mine in Franta. Chiar aproape finalizasem transferul, iar acum aud ca el va fi pus sa semneze cu frati Becali. Voi incerca sa discut cu Gigi Becali ca sa lamurim aceasta problema, iar eu sper ca pana la urma transferul se va materializa”, a spus Florin Iacob in ProSport.loading...

Adauga un comentariu