Magazin

Laur, solistul trupei Zero se confeseaza

Publicat: 23 mart. 2012
1

Laur, solistul trupei Zero: „Am fost fan Backstreet Boys pana am descoperit Metallica”. Cu toate ca acum este vocalistul uneia dintre cele mai apreciate trupe rock din muzica romaneasca, Laur din trupa Zero marturiseste ca in adolescenta asculta si muzica pop si ca trait la maxim epoca in care boy-bandu-urile erau in voga. „Recunosc ca am fost la randul meu fan Backstreet Boys. Le stiam toate versurile si chiar imi placea muzica lor. Pe urma am descoperit Metallica si totul s-a schimbat”, declara Laur, solistul trupei.

Pe de alta parte, Alex si Vlad, colegii lui, au avut in trecut o trupa de muzica folk. „Da, noi asa am inceput. Eu cu Alex suntem prieteni de mici si ne-am apucat sa cantam impreuna. Nu-mi amintesc sa ne fi scapat vreo piesa folk. Stiam tot… Putem spune cu mandrie ca faceam senzatie cu chitarele noastre acustice pe la toate festivalurile! Aveam mare grija si cum ne imbracam. Daca ne-ati vedea cum aratam intr-o filmare de la un Festival v-ati tavali pe jos de ras, dar caseta aia sta bine la pastrare… departe de ochii lumii”, declara Vlad.

Singurul care a fost pasionat de muzica rock inca de la varsta frageda este Papu, chitaristul trupei Zero, care era fan Depeche Mode si Aerosmith. „Eu n-am trecut printr-o perioada pop sau folk. Eu am crescut cu muzica celor de la Depeche Mode si Aerosmith. Faptul ca am putut vedea ambele trupe in concert la Bucuresti a fost un vis devenit realitate”, marturiseste Papu.

Adauga un comentariu