Mozaic muzical

Laura Bretan va canta cu Michael Bolton la concertele lui din Romania! Dezvaluirile facute de organizatorul evenimentelor

Publicat: 12 iul. 2019
3

Laura Bretan, uimitoarea pustoaica de 17 ani care a castigat “Romanii au talent” in 2016, apoi a trecut Oceanul si a ajuns pana in finala “Americaʼs Got Talent”, are fani si printre cantaretii consacrati. Michael Bolton a cerut-o in show-urile pe care le va sustine in Romania

Artistul american de 66 de ani va concerta pe 20 iulie in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, iar pe 22 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. Ambele concerte vor fi deschise de Laura Bretan, a carei voce l-a cucerit definitiv pe Michael Bolton, si vor fi incheiate cu o melodie cantata in duet de cele doua vedete ale muzicii! 

Conform declaratiilor facute pentru Libertatea de organizatorul evenimentelor, Christian Raetscher, marele artist a insistat s-o cunoasca personal pe Laura Bretan in Statele Unite si sa o auda cantand. Cum programul sau n-a facut posibila intalnirea si repetitiile, pana la urma, cei doi s-au auzit si au parafat acordul colaborarii prin videotelefon. 

Bolton este cunoscut pentru faptul ca e atent la fiecare detaliu, cat de mic, al spectacolelor sale si e foarte riguros in alegerea invitatilor si tine mereu cont de compatibilitatea acestora cu timbrul sau. 

Michael Bolton a vandut peste 60 de milioane de albume si a lansat, de-a lungul carierei, hituri ca ”To Love Somebody”, ”When a Man Loves a Woman”, ”Can I Touch You…There” ori ”Said I Love You… But I Lied”. 

Laura Bretan s-a nascut intr-o suburbie a metropolei Chicago, din parinti romani, si dupa ce-a devenit celebra in America, a fost aleasa sa cante imnul national al SUA inaintea unui meci important de baseball. La inceputul acestui an a obtinut si cetatenia romana. 

Adauga un comentariu