National

Laura Chiriac, dupa filmarea cu Diacomatu: Un MAFIOT. Mai usor cu filajul

Publicat: 27 apr. 2016
1

Laura Chiriac a dat cartile pe fata dupa filmarea in care apare cu Sergiu Diacomatu.

„Lucrurile tin de mafie, bani, interese. Sectorul 1 este in centrul intereselor unei mafii care ar face orice pentru a ramane la butoane”, a zis Laura Chiriac.

„Intalnirea mea cu domnul Sergiu Diacomatu a fost initiata de domnia sa. In urma cu cateva saptamani m-am referit la domnia sa cu termenul de ‘mafiot’. Nu l-am cunoscut extrem de bine. Nu il stiam personal. Am citit in presa. Domnul Diacomatu m-a abordat si mi-a zis: ‘inteleg ca aveti niste nelamuriri legate de mine, as vrea sa lamuresc acest caz’. La un anumit nivel al influentei nu ajunge oricine. Pe mine au inceput sa ma caute acesti oameni pentru ca sunt foarte bine cotata in anumite sondaje. Altfel sunt sigura ca nu se oboseau sa ma caute. Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legate de faptul ca a participat la alegeri in Sectorul 1, cunoaste bine aceasta zona electorala, ii cunoaste pe contracandidatii mei. In aceste conditii, am acceptat invitatia sa. Pentru a destructura niste retele… este important sa le cunosti. Este foarte important sa ii cunosc pe acesti oameni, sa vad ce interese au si de ce trebuie sa pazesti primaria ca primar. Este foarte important sa stai de vorba cu toti. In aceasta campanie electorala am intrat cu mainile curate, voi iesi cu mainile curate, dar nu voi sta cu bratele incrucisate. Mai usor cu filajul, mai usor cu amenintarile! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune in perioada urmatoare”, a mai zis Laura Chiriac.

Citeste si Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sector 1, surprinsa de paparazzi in timp ce isi INSALA sotul! VIDEO

Comentarii
Adauga un comentariu