Cancan ultimă oră

Laura Codruta Kovesi a ‘inscris’ şi pe plan personal! Stă împreună cu noul ei iubit, agent SPP

Publicat: 02 mai 2020

Au trecut patru luni de când Laura Codruța Kovesi a fost numită în fruntea Parchetului European de la Bruxelles. Decizia a fost una extrem de controversata ţinând cont de faptul că fostă şefă DNA se confrunta cu acuzaţii grave.

Iubitul Laurei Codruța Kovesi nu o părăsește o clipă. Cum arată noua ei viață

Dacă pe plan profesional procuroarea este apreciată de unii și îndelung contestată de alții, puțini sunt cei care cunosc amănunte personale din viața acesteia. Extrem de discretă, Laura a fost căsătorită din 2002 până în 2007 cu Eduard Koveși, un om de afaceri din Sibiu, care a avut probleme cu justiția, fiind anchetat, iar mai apoi achitat pentru dare de mită. Divorțul celor doi ar fi avut la bază refuzul acesteia de a face un copil.

Timp de zece ani nu s-a mai știut nimic despre viața personală a fostei șefe de la DNA. Recent, au apărut informații conform cărora Laura ar avea o relație serioasă cu cel care se ocupă de pază și protecția sa, un ofițer SPP alături de care apare în toate deplasările și ieșirile publice. Conform informațiilor obținute de impact.ro, Laura Codruța Kovesi s-a mutat într-un apartament luxos în Bruxelles. Nu singură, ci chiar alături de iubitul său. În această perioadă de pandemie, procuroarea nu a stat acasă, ci a mers zi de zi la Parchetul European, acolo unde lucrează de zor la formarea unei echipe, dar și la dosarele pe care le are în curs de cercetare.

Comentarii
  • Rezulta ca are asigurate condiții dintre cele mai bune pentru a îndeplini f.bine sarcinile profesionale.este o românca ajunsă intr- un post de maxima importantă pentru protecția cetățenilor cinstiti din Europa îndeosebi și trebuie susținută necondiționat .Explicatiile asupra erorilor din perioada DNA sunt necesare ca și rezolvarea problemelor penale din România ,fiind in sarcina Parchetului General de la București.

Adauga un comentariu