Stiri si curiozitati

Laura Cosoi, despre al doilea copil. „Am venit amandoi acasa si am zis ca ne mai dorim unul”

Publicat: 24 mai 2019
3

Laura Cosoi a marturisit ca atat ea, cat si partenerul ei de viata, Cosmin Curticapean, isi mai doresc un copil.

In luna iunie a anului trecut, actrita Laura Cosoi a devenit mamica pentru prima oara. Vedeta a adus pe lume o fetita care a primit numele Rita. Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, si-au crestinat fiica in Maramures.

Intrebata despre eventualitatea de a avea si al doilea copil, actrita a marturisit ca atat ea, cat si sotul ei isi doresc acest lucru.

„Minim unul. Amandoi ne dorim foarte mult si e un noroc ca in momentul in care am nascut, am venit acasa si amandoi am zis ca ne mai dorim un copil Adica chiar in primele luni, cand de obicei nu te mai gandesti la un copil, dar mi se pare ca pentru Rita ar trebui sa facem asta si ea e completa in momentul in care mai are un frate sau o surioara, pentru ca pana atunci, jumatate eu, jumatate el”, a declarat Laura Cosoi pentru Antena Stars.

„Noua ne e dor de Rita si cand e in camera de langa, ca sa intelegi.. E un copil foarte, foarte bun. Un copil bland, nu are toane. E un copil de la care stii la ce sa te astepti. Comunicam extraordinar de bine, doarme noaptea. Chiar doarme de la inceput. E un copil care ne-a implinit si cumva ne-a cununat cu totul, cu relatia si nu putem sa ne mai imaginam viata altfel sau cum era inainte. Mi se pare ca e vorba despre altcineva… Sincer, noi eram foarte sudati. Ne-am dat seama de asta si cand a venit Rita. Intr-adevar, e o incercare un copil, dar noi facem echipa. Suntem o echipa si iubirea cumva e mai mare pentru ca e omul care m-a facut mama, eu sunt persoana care l-a facut tata si cand ne uitam la Rita, ni se pare incredibil”, a mai spus ea.

Adauga un comentariu