Frumusete

Laura Cosoi, innebunita dupa masajul lomi lomi

Publicat: 28 mai 2014

Actrita Laura Cosoi a avut ocazia de a se bucura de masajul thailandez chiar la el acasa. Are si un preferat dintre multele tehnici pe care le-a incercat, unele dintre ele chiar in plina strada: lomi lomi.

Un astfel de masaj profund este menit sa reechilibreze din punct de vedete energetic corpul, stimuland vindecarea atat la nivel fizic, cat si mental.

Masajul chinezesc Tui Na

„Masajele in Thailanda sunt unul dintre motivele pentru care m-as intoarce de fiecare data pe frumosul taram asiatic. Maseuzele sunt foarte bine pregatite, iar spa-urile, mai ales cele in aer liber, sunt incredibil de frumoase”, scrie pe blog Laura Cosoi.

Masajul care iti revigoreaza tenul

Un masaj la picioare, pe marginea drumului, costadoar 150 Bhats (echivalentul a 15 lei) pe ora. Se poate opta si pentru spa-urile in aer liber, care ofera pachete ceva mai complexe pentru sume plecand de la 50 de lei si ajungand la 300 de lei, pentru 2-3 ore de masaj.

„Noi am facut masaj cat am putut de des si am incercat diferite variante. Masajul de relaxare, foot masajul si thai masajul au fost pe lista prioritatilor”, povesteste Laura Cosoi, care se arata cucerita insa mai ales de „lomi lomi”, un masaj de 2 ore de care a beneficiat intr-un spa din Banyan Tree, „cel mai bun masaj pe care l-am incercat vreodata”, dupa cum sustine ea. loading...

Adauga un comentariu