Cancan ultimă oră

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 de ani de relație. Vedeta a transmis un mesaj emoționant

Publicat: 26 mai 2022
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 de ani de relație

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 de ani de relație. Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi serbează astăzi 10 ani de relație, iar îndrăgita actriță a transmis și un mesaj emoționant pe blogul său.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împlinit 10 ani de relație. Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Pe lângă cariera absolut impresionantă, vedeta are și o familie extrem de frumoasă alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Astăzi, 26 mai, cei doi îndrăgostiți aniversează 10 ani de relație.

Cu această ocazie specială, Laura Cosoi i-a făcut o declarație de dragoste partenerul ei. Iată ce a scris vedeta pe blogul său personal!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean aniversează 10 de ani de relație

Laura Cosoi se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat și de iubire adevărată. Ea și soțul său, Cosmin, au reușit să construiască o familie absolut superbă. Cei doi au împreună două fetițe, iar în ziua de Crăciun au anunțat că în locuința lor va apărea un nou suflet, o fetiță care urmează să vină pe lume în doar câteva săptămâni.

Astăzi, 26 mai 2022, este zi de sărbătoare în familia vedetei. Ea și Cosmin aniversează 10 ani de relație, iar cu această ocazie specială Laura a transmis un mesaj emoționant.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată”, a scris artista pe blogu  personal.

Laura Cosoi, despre începturile relației cu soțul ei

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi vorbea despre începutul relației cu soțul ei. Cei doi s-au văzut prima oară într-un restaurant, iar soarta i-a adus apoi împreună într-o vacanță. Povestea lor de dragoste este una savuroasă, mai ales că au încercat o perioadă să-și țină departe relația de ochii curioșilor.

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje.

Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția.

Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi.
Comentarii
Adauga un comentariu