Cancan ultimă oră

Laura Cosoi, vedeta care a făcut furori cu apariția în Playboy: Este la fel de frumoasă

Publicat: 08 iul. 2021
Laura Cosoi
Laura Cosoi, una dintre actrițele cele mai frumoase din România, fără operații estetice

Actrița ieșeancă Laura Cosoi este, la aproape de ani, la fel de frumoasă cum era în 2006, când a fost protagonista unui pictorial incendiar în Playboy.

Laura Cosoi susține acum că nu regretă că a pozat dezbrăcată în celebra revistă, însă nu ar mai fi dispusă să facă acest lcuru acum.

Mai mult, blonda care a jucat în mai multe filme în ultimii ani a interpretat mai multe scene fierbinți de sex, însă nu ar mai fi dispusă să se dezbrace complet și să apară în revistele de gen.

Laura Cosoi

Laura Cosoi, fosta vedetă Playboy: Fără chiloți pe rețelele de socializare

Deși nu mai vrea să pozeze goală, totuși Laura îți ține aproape fanii de pe rețelele de socializare cu poze care de care mai fierbinți.

Recent, Laura a postat o poză în care nu are lenjerie intimă pe ea.

Fiind una dintre cele mai la modă actrițe din România și lipsită de inhibiții, așa cum și-a obișnuit fanii, Laura s-a fotografiat fără lenjerie intimă pe ea. Cu părul prins în coc și într-un maiou scurt, actrița a lăsat la vedere picioarele lungi, dar chiar mai mult.

Imaginea nu a rămas fără reacții, marea majoritate a fanilor ei fiind încântați de această poză. Au fost, totuși, și internauți care au criticat-o dur pe Laura pentru gestul ei.

„Ahahaha…femeie serioasă, tot ce vrei…și dintr o dată….apare fără chiloți“, „Ce mai decent!“, „Nu își are rost această poza fără chiloți pe tine și cu acea bluză legată.. deloc sexi și deloc atractiv corpul tău”, au fost câteva dintre reacțiile negative ale internauților.

Laura Cosoi

În topul celor mai frumoase femei „netunate“

Chiar dacă are aproape 40 de ani, Laura Cosoi continuă să facă furori şi să adune zeci de mii de „like-uri”. Laura este frumoasă de la mama natură și a demonstrate de mai multe ori că nu are nevoie să fie machiată sau să I se retușeze pozele cu ajutorul diverselor programe.

Laura este naturală, nu are operații estetice şi nu se sfiește să îşi arate cearcănele sau un mic rid.

Laura Cosoi face parte este din categoria femeilor frumoase care nici nu vor să audă de falsitate şi machiaj în exces. Chiar dacă are aproape 40 de ani, Laura este mândră de ce lasă în lumea reală, nu pe reţelele sociale. Este mămică, are două fetiţe cu afaceristul Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi

Chiar dacă nopţile nedormite şi-au pus amprenta pe chipul ei, la Laura se evde că totul este natural și că pozele nu sunt modificate.

La finele lunii mai, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împlinit nouă ani de relație și frumoasa blondină a recunoscut că și-ar mai dori copii.

Laura și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015, după o relație de trei ani.

Înainte să devină un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, mai ales că se cunoşteau de mici.

Laura și Cosmin au două fiice, Rita, în vârstă de 3 ani și Vera, care anul acesta va împlini un an.

Laura Cosoi

Adauga un comentariu