Cancan ultimă oră

Laura Giurcanu și iubitul ei s-au despărțit! Primele declarații: „S-a terminat…”

Publicat: 03 oct. 2021
În urmă cu doi ani de zile, Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar răspunsul a fost un mare DA

Laura Giurcanu este din nou singură! Primele declarații despre despărțire.

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Ea și-a început cariera de model la vârsta fragedă de 14 ani, care a pus bazele succesului ei. În vârstă de 24 de ani, Laura Giurcanu se bucură de multă notorietate pe social media, unde și-a strâns o comunitate unită.

Pentru că nu vrea să țină nimic ascuns de urmăritorii ei, blondina a dat în urmă cu puțin timp o veste neașteptată. Vedeta și iubitul ei s-au despărțit.

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional.

Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț”, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”, a scris Laura Giurcanu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Laura Giurcanu și iubitul ei erau logodiți

Laura Giurcanu și iubitul ei aveau o relație ascunsă de ochii pblicului și aparențele de pe Instagram. Cei doi au preferat să își țină relația privată, însă să împărtășească momentele importante, precum logodna lor. În urmă cu doi ani de zile, Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar răspunsul a fost un mare DA.

Influencerița a mai anunțat pe rețeaua de socializare că trece printr-o perioadă dificilă și că niciodată nu va mai fi la fel, însă poate asta este un lucru bun.

„Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele.

Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a mai scris Laura Giurcanu pe pagina ei de Instagram.
Adauga un comentariu