Eveniment-Social

Laura Ungureanu a primit o oferta de contract in Grecia

Publicat: 27 ian. 2000

•Ea este studenta la Drept, manechin, Miss Iasi 1998 si pana in noiembrie, supraveghetor la Sectia femei din Penitenciarul Iasi

Desi pare incredibil, o studenta la Drept, manechin si laureata a catorva concursuri de miss a fost pana nu demult una din cele mai tinere supraveghetoare de la Sectia femei a Penitenciarului Iasi. In noiembrie, ea a fost transferata la Sectia Evidenta si acum cateva zile a primit o oferta foarte tentanta pentru un contract de un an in Grecia.

Tanara Laura Ungureanu si-a ales aceasta meserie mai putin obisnuita pentru o femeie luand exemplul tatalui sau si a reusit sa se apropie de majoritatea detinutelor care au inceput sa o respecte. Ea nu regreta pasul facut, desi uneori a fost tentata sa renunte datorita greutatilor inerente ce apar in activitatea din penitenciar.

„Cand am intrat prima oara pe poarta penitenciarului nu am stiut cu exactitate ce ma asteapta. Aici este o cu totul alta lume, total diferita de cea din afara, dar m-am obisnuit. Am incercat sa ma apropii de detinute, unele din ele apreciind felul meu de a fi. Au fost momente cand am simtit ca cedez psihic dar am reusit sa le depasesc”, ne povestea Laura. Ea este studenta in anul II la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Dimitrie Cantemir” si intentioneaza ca dupa absolvire sa urmeze avocatura. In putinul timp liber lucreaza pentru agentia Fargo si prezinta modele apartinand Casei Wanda, Irinei Schrotter si altor stilisti renumiti. De asemenea, este castigatoarea titlului de Miss Iasi 1998, Miss Romania Wella 1998 si finalista la Miss Romania 1999.

Proiecte de viitor atractive

In ultimele trei luni, Laura nu a mai participat la nici un concurs de miss sau la vreo prezentare de moda. „Am fost bolnava si am stat aproape o luna in spital. Acum atmosfera de la serviciu este mult mai buna deoarece am fost transferata la Sectia Evidenta unde munca este cu totul altfel si nu sunt permanent stresata de detinutele recalcitrante ca atunci cand eram supraveghetoare. In februarie voi relua lucrul ca manechin, participand la o prezentare de moda a Casei Nanette. In urma cu cateva zile am primit o oferta de contract foarte tentanta. Firma Alco mi-a propus un contract de un an in Grecia. Desi firma este foarte cunoscuta si serioasa, aceasta organizand Olimpiada internationala de fotomodele si manechine, inca nu m-am decis daca accept oferta. Familia si prietenii sunt aici, nu vreau sa renunt la serviciu si in primul rand trebuie si vreau sa termin facultatea”, a incheiat Laura.loading...

Adauga un comentariu