Stiri si curiozitati

Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare: „Nu am voie sa ma duc la locul accidentului lui Razvan Ciobanu”

Publicat: 16 mai 2019
3

Prietena si avocata lui Razvan Ciobanu a oferit noi informatii despre ce s-a intamplat dupa moartea lui Razvan Ciobanu.

Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare! Avocata a fost prezenta in platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1 si a facut declaratii de ultima ora despre ce s-a intamplat dupa moartea designerului Razvan Ciobanu.

Aceasta a spus ca atunci cand a aflat ce s-a intamplat cu Razvan, imediat a sunat-o pe mama lui dar si pe fostul iubit, Marius. Insa a mai spus ca nu a fost lasata sa mearga la locul accidentului, chiar daca mergea in calitate de avocata.

„In acea dimineata nenorocita, primul meu telefon a fost catre mama lui Razvan si al doilea catre Marius. Am sunat la morga si politie, nu am avut voie sa ma duc la locul accidentului, nici in calitate de avocat. Parintii au vrut sa vina la Constanta, dar le-am spus sa mearga la Bucuresti sa imi aduca haine ca sa il imbracam.

S-au intors din drum, in timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis sa nu vina la Constanta si sa se duca la Bucuresti. M-a sunat Marius sa imi spuna ca l-a sunat Sorin Oprea de pe un numar de-al lui Razvan sa ii ceara numarul mamei lui Razvan. Apartamentul era devastat si le-am spus sa cheme o masina sa stranga tot din casa”, a spus laura Vicol, potrivit Libertatea.

Adauga un comentariu