Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecamf are amantă? Gigi Becali, dezvăluiri incredibile

Publicat: 08 feb. 2021
Anamaria Prodan și soțul
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan. Acesta a făcut noi declarații incredibile despre soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf.

Conform informațiilor pe care le-ar fi dezvăluit apropiaților Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf ar avea de opt ani o amantă. De asemenea, se mai speculează că pentru această femeie antrenorul ar fi făcut foarte multe compromisuri.

Are Laurențiu Reghecamf amantă?

Informațiile legate de relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi fost făcute de Gigi Becali la puțin timp după ce a izbucnit scandalul dintre el și impresară după transferul lui Dennis Man la Parma.

”Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum. Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni”, a declarat Anamaria Prodan.

Se pare că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de ceva timp de care Anamaria Prodan știe. De asemenea, au apărut informații că soțul Anamariei Prodan i-ar fi cumpărat acestei femei numeroase cadouri scumpe, printre care un salon de înfrumusețare în zona Dorobanți din Capitală.

”Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au afirmat apropiați a lui Gigi Becali.
Adauga un comentariu