Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat cine a înșelat primul în relația acestuia cu celebra impresară. Răspunsul a fost cât se poate de sincer

Publicat: 26 mai 2022
Laurențiu Reghecampf îmbrăcat cu un tricou și are un microfon în față
Laurențiu Reghecampf a fost întrebat cine a înșelat primul în relația acestuia cu celebra impresară

Deși extrem de discret când vine vorba de viața sa personală, Laurențiu Reghecampf este în aceeași măsură și o persoană sinceră, așa că recent, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, antrenorul a făcut o serie de declarații fără perdea, mărturisind ce anume l-ar fi făcut să nu divorțeze de Anamaria Prodan.

Duminică, 29 mai, telespectatorii îl pot urmări pe Laurențiu Reghecampf într-un interviu pe cât se poate de sincer, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifei”, difuzată pe Kanal D.

„Denise Rifai: Cine a înșelat primul?

Una dintre întrebările pe care moderatoarea emisiunii i-a adresat-o antrenorului a fost, mai precis, cine a înșelat primul în relația acestuia cu celebra impresară, iar răspunsul lui Reghecampf a fost unul pe cât se poate de sincer, fără perdea, explicând că deși este greu de spus lucrurilor pe nume, el nu a fost surprins în public cu altă persoană.

Antrenorul a spus că nu ar mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan, atunci când impresara a fost filmată în timp ce i-a dat o palmă fostului fotbalist.

Laurențiu Reghecampf: „Pe mine nu m-a filmat nimeni în public”

Laurențiu Reghecampf a fost întrebat cine a înșelat primul, iar răspunsul antrenorului a fost cât se poate de sincer.

„Laurențiu Reghecampf: E greu de spus, pe mine nu m-a filmat nimeni în public.

Denise Rifai: Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul Alexa?

Laurențiu Reghecampf: Nu.”, a răspuns Laurențiu Reghecampf, la întrebarea lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se va difuza duminică, la ora 22.30,

pe Kanal D.

Corina Caciuc a născut

Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Reghe și iubita lui au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, care va purta numele Liam!

„Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris Laurenţiu Reghecampf pe Instagram, la o fotografie în care apare cu ceilalţi doi băieţi, Luca şi Laurenţiu.

Liam este un nume este de origine irlandeză şi are semnificaţia de protector neînfricat. Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite!
Adauga un comentariu