Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă! Salariul colosal pe care îl primește lunar: „E greu să ascunzi așa ceva”

Publicat: 22 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă Salariul colosal pe care îl primește lunar E greu să ascunzi așa ceva
Laurențiu Reghecampf devine antrenor principal al echipei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, contractul fiind deja semnat pentru două sezoane

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai buni antrenori de la noi din țară și nu numai, fiindcă acesta este cunoscut și la nivel internațional, acolo unde a mai antrenat echipe, de exemplu în Arabia Saudită, Bulgaria și Emiratele Arabe Unite.

Dacă în urmă cu câteva zile s-a anunțat că Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova, acum antrenorul are parte de o reușită pe plan profesional.

Laurențiu Reghecampf devine antrenor principal al echipei Neftchi Baku, din Azerbaidjan, contractul fiind deja semnat pentru două sezoane și îi va lua locul lui Samir Abasov, care a câștigat deja un titlu alături de Neftchi, în anul 2021.

Salariul pe care îl va avea Laurențiu Reghecampf

De asemenea, Laurențiu Reghecampf poate fi fericit cu salariul pe care îl va încasa din funcția de antrenor al echipei Neftchi Baku. Acesta va primi, pentru un sezon, suma de 480.000 de euro, ceea ce înseamnă că va avea un salariu lunar de 40.000 de euro.

De precizat este că, salariul depășește cu mult venitul lunar pe care îl avea în funcția de antrenor al Universității Craiova, dat fiind faptul că la echipa din România primea suma de 15.000 de euro, în fiecare lună.

Pe lângă salariul care nu este deloc mic, oficialii de la Neftchi Baku i-au făcut o promisiune lui Reghe, aceea că va putea face transferuri, după cum consideră că este mai bine pentru echipă, dar va încasa și un bonus în cazul în care va duce echipa în grupele Conference League.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații

Cu privire la această reușită, Laurențiu Reghecampf a oferit și un interviu pentru o televiziune din străinătate, dezvăluind că a fost rugat să meargă la această echipă în poatura de antrenor, deoarefe îă cunoasște pe toți. Totodată, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre primul meci

„M-au rugat toți să vin aici și să îi cunosc, președintele și cei din staff. Mă bucur foarte mult că am venit aici. E bine că n-a aflat nimeni de negocieri, chiar și în țara mea e greu să ascunzi așa ceva. Pentru mine e foarte important să cunosc echipa, să văd potențialul. E foarte important să fim puternici pentru meciuri. De mâine vom începe să analizăm echipa noastră, să vedem ce poziții putem acoperi. Trebuie să aducem membrii care pot crește nivelul echipei tot mai sus.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Adauga un comentariu