Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf, cerere neașteptată pentru Anamaria Prodan: „Mi-a cerut să renunț la numele lui de familie”

Publicat: 19 oct. 2021
Divorț Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Este divorțul momentului în showbiz-ul românesc! În urmă cu scurt timp, Anamaria Profan a declarat fără ezitare că ea și Laurențiu Reghecampf au ajuns la finalul căsniciei. Mai mult decât atât, veștile șocante continuă să apară. Celebrul antrenor i-a cerut încă soției sale să renunțe la numele lui de familie. Ce reacție a avut sexy impresara, dar și ce decizie a luat.

Nu mai este un sceret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în aceste momente într-un divorț răsunător. Invitată în cadrul unei emisuni, sexy impresara a dat dot adevărul pe față, fără a mai ezita vreo secundă.

Anamaria Prodan renunță la numele de familie al soțului ei

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a explicat că ceea ce s-a întâmplat în familia ei este ceva tragic, la care nimeni nu s-ar fi așteptat niciodată. De altfel, știm cu toții că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și aduce familia pe drumul cel bune, însă nu s-a mai putut. Acum, mai convinsă ca niciodată de faptul că nu se mai împacă cu soțul ei, sexy impresara a făcut o declarație șocantă.

Soția celebrului antrenor, Laurențiu Reghecamp a mărturisit că acesta i-a cerut să renunțe la numele lui de familie. Cu siguranță, nu a primit cu bine această rugăminte, însă Anamaria Prodan nu s-a opus, astfel a acceptat.

Mai mult decât atât, sexy impreasara și-a argumentat răspunsul și a povestit că pe ea lumea nu o știe de Reghecampf ci de Prodan, astfel nu este deloc deranjată de ceea ce i-a cerut tatăl copiilor ei.

„Mi-a cerut să renunț la numele lui de familie. Sincer, nu mă deranjează, însă nu mă așteptam. Am acceptat, căci pe mine lumea mă știe de Prodan, nu de Reghecampf. Eu sunt bine cu numele meu, mă mândresc.”, a explicat Anamaria Prodan.

Cum e trecută Anamaria Prodan în buletin

Anamaria Prodan a ajuns cunoscută în lumea mondenă drept impresara fotbaliștilor, iar din această carieră a ajuns să câștige sume uriașe și să se bucure de o viață de succes.

De fapt, în cartea sa de identitate, numele ”Prodan” nu s-a regăsit niciodată, iar vedeta a povestit în urmă cu ceva timp și motivul.

„Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, spunea vedeta într-o emisiune TV.

Adauga un comentariu