Sport

Laurenţiu Reghecampf, despre echipa pe care o antrenează: „Noi mâine avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul”

Publicat: 01 dec. 2021
Laurențiu Reghecampf

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, că formaţia sa o întâlneşte în sferturile de finală ale Cupei României pe ACSO Filiaşi, din Liga a III-a, iar în aceste condiţii trebuie să se vadă pe teren o diferenţă foarte mare de valoare, arată Agerpres.

„Noi mâine avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul şi să mergem mai departe pentru a încerca să câştigăm trofeul. Eu nu văd meciul ca pe unul care ne-ar aduce moral, ci ca pe un meci oficial ca oricare altul. E clar că este un atu pentru noi faptul că jucăm acasă. În plus, jucăm împotriva unei echipe din Liga a III-a… deci indiferent de jucătorii care vor intra în teren trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare faţă de adversar”, a afirmat Reghecampf într-un interviu acordat clubului.

Întrebat dacă Universitatea Craiova este favorită la câştigarea trofeului, tehnicianul a răspuns:

„Suntem echipa care avem nivelul cel mai mare din Cupa României, dar favoriţi nu suntem. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să câştigăm meciul cu Filiaşi şi să trecem mai departe”.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, joi, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, formaţia ACSO Filiaşi, într-o partidă din cadrul sferturilor de finală ale Ligii I.

Adauga un comentariu