Sport

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Publicat: 26 iul. 2021
Vestea vine la câteva zile după ce gruparea din Bănie s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis. La partida cu FCSB (1-4), de aseară, pe banca tehnică a Universității Craiova a stat interimarul Dragoș Bon

Universitatea Craiova a anunțat că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este noul antrenor al echipei.

Vestea vine la câteva zile după ce gruparea din Bănie s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis. La partida cu FCSB (1-4), de aseară, pe banca tehnică a Universității Craiova a stat interimarul Dragoș Bon.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova! Anunț oficial al oltenilor

Reghecampf a semnat un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova, iar prima partidă la care va sta pe bancă va fi cea cu Laci, din returul rundei a doua preliminare a Conference League.

Returul dintre Universitatate Craivoa și Laci este programat joi, de la ora 21:30. În tur, oltenii au pierdut la limită, scor 0-1.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază

Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, a anunțat Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a antrenat ultima oară la Ahli, în Arabia Saudită, formație la care a fost sub contract aproape trei luni și a strâns 11 meciuri, înregistrând trei victorii, patru remize și trei eșecuri.

„Reghe” revine în România după o pauză de mai bine de patru ani. Ultima oară, el a antrenat la FCSB, în intervalul decembrie 2015 – mai 2017. Primul mandat de la formația bucureșteană (2012-2014) i-a adus și singurele trofee din carieră: două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Adauga un comentariu