Cancan

Laurențiu Reghecampf, surprins cu presupusa amantă într-o stațiune din Grecia

Publicat: 26 iul. 2021
În timp ce Anamaria Prodan se află în Dubai, Laurențiu Reghecampf este în vacanță cu presupusa amantă în Grecia

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan trec printr-o perioadă extrem de grea în acest moment. De ceva timp se tot vorbește despre divorțul lor și despre presupusa amantă a antrenorului, dar nu a apărut nimic concret. Totuși, de curând acesta a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase, iar imaginile spun tot.

Reghe, în vacanță cu presupusa amantă

În urmă cu câteva zile primeam vestea că mama lui Reghe suferă de o boală grea și că fiul ei se va ocupa mai mult de ea și nu vrea să mai dea declarații despre subiectul legat de divorț sau orice, dar se pare că și-a făcut timp să plece în vacanță cu o domnișoară misterioasă.

Cei de la Spynews au primit mai multe fotografii de la cititorii lor, care s-au aflat în același loc cu antrenorul și ceilalți prieteni care l-au însoțit în excursie. Reghe a stat la masă cu o domnișoară, alături de prietena ei și soțul acesteia și un alt bărbat cu un copil. Antrenorul nu s-a dezlipit deloc de tânăra respectivă și s-a asigurat că se simte confortabil pe tot parcursul șederii lor.

Au ales ca destinație Sithonia, cunoscută şi sub numele de Longos și au luat cina la o tavernă celebră, unde au stat aproximativ patru ore. Ceilalți prezenți la masă erau ceva mai retrași, dar Reghe și presupusa amantă erau foarte activi și se uitau împreună pe telefon.

Reghe și amanta împart același tacâm

Cei care i-au surprins au spus chiar că domnişoara i-ar fi dat la un moment dat să guste un pic din mâncarea ei, cu furculiţa ei și cei doi păreau foarte apropiați. Ea a mers afară să imortalizeze peisajul și nu a ezitat să-i arate și partenerul lui cât de frumoase au ieșit fotografiile.

Impresara nu-i va acorda divorțul lui Reghe

Anamaria Prodan a recunoscut, în sfârșit, că în căsnicia ei sunt ceva probleme și că s-a vorbit despre divorț din cauza faptului că soțul ei o înșală. Totuși, a decis că vrea să lupte și că nu va divorța până când nu se va convinge că nu mai sunt șanse de rezolvare a situației. Aceasta a dezvăluit că se roagă în fiecare seară, atât ea, cât și copiii săi, pentru ca această perioadă să treacă cât mai repede, și a precizat că nu o să îi acorde divorțul lui Laurențiu Reghecampf.

„Da, încă mai cred (n.r. – în căsnicia ei cu Reghe). Spuneai că fericirea familiei mele pare o iluzie. Poate că da, dar tot o familie suntem. Și așa vom rămâne. Da, recunosc, nu vreau să accept anume lucruri, mi-am pus un scut pentru că oricât de puternică sunt, prin scut trec săgeți și îmi ating sufletul. Oricât m-aș ruga noaptea, chiar am și eu o limită. Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară”, a mai spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu