Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf trăiește o adevărată dramă. Mama antrenorului are cancer

Publicat: 12 oct. 2021

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, iar motivul iese abia acum la iveală: mama antrenorului luptă cu o boală teribilă!

Drama lui Reghecampf în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Mama lui Laurenţiu Reghecampf urmează în prezent un tratament de combatere a cancerului, informaţia fiind confirmată chiar de celebrul antrenor.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf. Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează Playsport.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani, despre soacra sa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere de aproximativ 100 de milioane de euro, susţine sexy-impresara. Luxul și opulența se vîd de la depărtare în cazul lor, atât prin destinațiile exclusiviste prin care se plimbă, cât și prin bolizii lor de lux pe care îi deţin. Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a şocat pe toată lumea. Pe rând, cei doi au infirmat despărţirea, deşi antrenorul confirmase, iniţial, divorţul!

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că în viața lui urmează o perioadă destul de dificilă.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Comentarii
 • Când se încheie povestea asta? Orice ziar accesezi nu vezi decât drama familiei,acum a intrat în joc și ăla micu,pt seria aII-a. Poate vă gândiți să prezentați povestea unor oameni care luptă pt a supraviețui în cloaca asta…

 • Țara arde,babele se piaptana. De ce, și pe ce considerente a facut-o media,pe madam Podan una dintre cele mai mediatizate și „importante ” femei din România,……este clar. Pentru ca mulțimii îi place circul ieftin. Ex soțul acesteia, antrenorul Reghecamf, a fost întruchiparea decentei si-a bunului simț, vazandu-si de viață și,de rezolvarea problemelor,pe când „vedeta” Prodan ,…..se „spargea” intinuu în declarații fantasmagorice pline de aroganța-i bine cunoscuta. Madam Prodan pozeza nici mai mult nici mai puțin,decât în, întruchiparea ” decentei” ,a „virtuții”, „a soției de neînlocuit „,etc. Numai ce deschidem internetul și,numele ei ne zgârie retina.

 • Mare nenorocire se despart ca doi oameni si ce atita zarva .Daca nu mai exista intelegere asta e .Hai sa jalim acum. Mare nenorocire ¡¡¡

 • Nu-ti poti construii fericirea pe nefericirea altora, or mai fi exceptii suflete pereche,relatii karmice etc dar in 90% din cazuri ai intrat peste casnicia cuiva si tu cei avea aceeasi soarta si avem exemple in Romania destule.Copii platesc cel mai rau s suferinta nu are legatura cu bogatia. Barbatilor nu le plac femeie care fac mai multi bani decat ei, puternice „pisicutele neajutorate” au mai mult succes.Intr-un divort nu vad de ce e amesteca Dumnezeu, nu el isi baga coada in asa ceva.

 • Nu-ti poti construii fericirea pe nefericirea altora, or mai fi exceptii suflete pereche,relatii karmice etc dar in 90% din cazuri ai intrat peste casnicia cuiva si tu cei avea aceeasi soarta si avem exemple in Romania destule.Copii platesc cel mai rau s suferinta nu are legatura cu bogatia. Barbatilor nu le plac femeie care fac mai multi bani decat ei, puternice „pisicutele neajutorate” au mai mult succes.Intr-un divort nu vad de ce e amesteca Dumnezeu, nu el isi baga coada in asa ceva.

 • Ori ce ar spune multi , Ana- Maria venit in căsnicia asta cu multe avantaje ( faima cariera bani ) , așa ca nu fiți rai ca o femeie e pe o treapta înaltă chiar mai sus decit uni bărbați , va place ca femeia sa fie mai jos decit bărbați , de data asta Ana- Maria felicitari , sus capu

 • Toate NENOROCIRILE pe care o persoana le face CONSTIENT LE PLATESTE TOT CONSTIENT.ALATURI DE TINE CRAI AL FEMEILOR DE „DOI BANI”PLATESTI DISTRUGETEA FAMILIEI TALE FRUMOASE SI DISTRGI INIMIOARA FIULUI TAU NU CU O FEMEIE MAI BUNA CI CU UNA DE CEA MAI PROASTA FACTURA.SA SUFERI CUMPLIT.Faci NUNTA CU FAST.video chatistele SUNT DOAMNELE ROMANIEI DE AZI.Dar poate ai parte de ceva mai grav si ADIO BOTEZ,NUNTA FASTUASA.NOUL BORCEA.Si alti fotbalisti au calcat stramb dar au ramas alaturi de sotiile lor.ESI UN NIMENI.Condoleante.Mai bine acst aspect sa te priveasca acum..SA SUFERI CUMPLIT .

 • Cred ca in principiu, televiziunea, radioul, ziare, reviste (media) au ca scop informarea, educarea. Normal mai sunt si ziare, emisiuni de scandal ca…. asta este….se vinde scandalul, scandal de cea mai joasa speta! Din nefericire media romana colcaie de mizerie, cultura ramane total nepromovata. Mi -e greu sa inteleg si sa accept cum tin pagini de ziare zeci de ani cu Dragusanu, Pistol, Tonciu, Crudu, Buruiana, Bahmuteanu etc. , etc….Desi se crede elita, rasata, impresara Prodan este o parvenita si o mahalagioaica ordinara. Se crede smechera ca injura ca o birjareasa. Ea chiar crede ca lumea e interesata ca aparea ea in fundu’ gol? Ca are probleme cu „soarele familiei” si ca „bebeto” il amendeaza pe „soare”? Asa ceva, hal de penibili n-am mai vazut.
  Ar fii bine daca media ar ridica nivelul si ar promova cultura….sa contribuie la educarea oamenilor, la evolutia lor.

 • Noi prostii ,ii ridicam pe acești indivizii, știți cum ???stand cu ochii in televizor și făcând reting la emisiunile unde apar…..

Adauga un comentariu