Cancan

Laurette s-a combinat cu fostul soț al unei vedete de la noi?! Gestul romantic făcut de mulatră în văzul lumii

Publicat: 27 ian. 2020

“Laurette s-a combinat cu fostul soț al unei vedete de la noi?!” – asta s-au întrebat mulți dintre cei care au văzut imaginile apărute ieri cu cei doi protagoniști împreună. Mai mult, celebra mulatră a făcut un gest romantic în văzul lumii.

Laurette și Dragoș Stanciu formează un cuplu?!

Laurette și Dragoș Stanciu formează un cuplu doar în sala de sport sau și în viața personală? E o întrebare la care vor răspunde – sau nu! – cei doi, care ieri s-au filmat unul pe celălalt în timp ce făceau exerciții într-un centru de fitness cunoscut din București. Dacă pe una dintre filmările urcate pe Instagram Stories, vedeta de ciocolată a scris mesajul: “Work with #dragoshrazvan (n.r.: Mă antrenez cu Dragoș Răzvan)”, pe alte imagini ea doar l-a etichetat și a pus un filtru pe care… de obicei, îl folosesc doar îndrăgostiții!

Dragoș Stanciu și fosta lui soție, Elena Ionescu, au divorțat la un an și jumătate de mariaj. Separarea oficială, cu acte, s-a produs în august 2019 și cei doi foști parteneri și-au propus să păstreze o relație amiabilă de dragul fiului lor.

Laurette are o fiică dintr-o relație anterioară. Iar Dragoș Stanciu are un băiat cu fosta lui soție, Elena Ionescu.loading...

Adauga un comentariu