National

Lazaroiu: Ponta vrea sa foloseasca STS in folos propriu

Publicat: 02 feb. 2014
1

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, sustine intr-o postare pe Facebook, ca solicitarile premierului Victor Ponta de a trece STS in subordinea Ministerului de Interne, dar si cea de demitere a generalului Marcel Opris, au legatura cu intentia liderului PSD de a-i urma presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Sebastian Lazaroiu scrie ca “Lipsa de coordonare in cadrul comandamentului pentru situatii de urgenta a dus la moartea unei tinere: Aura Ion. Ponta avea responsabilitate directa in aceasta coordonare”, insa seful Guvernului, pe perioada accidentului a mers “la o emisiune si s-a rafuit cu adversarii politici”, dupa care a mers la o “chermeza la restaurant cu presa”.

Citeste si Premierul Victor Ponta face declaratii dupa sedinta CSAT

In final, fostul consilier al presedintelui Traian Basescu sustine ca premierul Victor Ponta gestioneaza urmarile tragicului accident din Muntii Apuseni, in care au pierit doi oameni, astfel incat sa “scoata un profit politic”.

Citeste si Traian Basescu despre accidentul aviatic din Apuseni: STS acuzat pe nedrept

“Si, ca sa fie complet tacamul, in loc sa nu doarma noaptea, pentru ca are un mort pe constiinta, ce face premierul? Se gandeste cum sa scoata un profit politic de pe urma celor doua cadavre. Si ii vine ideea sa ceara demisia sefului STS si, atentie!, trecerea STS in subordinea Ministerului de Interne. De ce? Pentru ca vrea sa se faca presedinte anul asta si vrea sa foloseasca acest serviciu de telecomunicatii speciale in folos propriu”.

Citeste si CT Popescu: Am vazut in seara asta cinism, prostie si electronicarie

Sursa: dcnews.ro

Adauga un comentariu