Magazin

Le-au maltratat si le-au abuzat pe fiicele lor! Infernul pentru cele doua fete a inceput cand acestea aveau 11 ani

Publicat: 24 aug. 2019

Doi americani au adoptat doua fetite pe care le-au tratat ca sclaveVictimele au reusit sa scape si au povestit depre traumele pe care le-au trait alaturi de cei care le-au adoptat.

Dupa ce au fost maltratate si abuzate sexual timp de aproape un deceniu, doua surori au reusit sa scape din casa in care erau tratate ca sclave sexuale, din Florida.

Parintii adoptivi ai celor doua fetite, Mirko Ceska, in varsta de 58 de ani, si Regina Ceska, in varsta de 55 de ani, au ajuns pe mana politiei.

Infernul pentru cele doua fete a inceput cand acestea avea 11 ani. Cei doi care le-au adoptat le-au maltratat si le-au abuzat inca de la inceput.

Potrivit WTLX, cele doua fete au fost obligate sa munceasca ca niste sclave la ferma, au fost maltratate si nu aveau voie sa intre in contact cu alte persoane. Mirko si Regina le cereau fetelor ca intotdeauna sa se afiseze zambitoare in public pentru ca altfel erau batute.

„Le-au instruit ca intdeuna sa para fericite. Au marturisit ca daca nu zambeau erau pedepsite in cel mai crunt mod: erau insultate, nu li se mai dadea de mancare si erau lovite cu o bara de metal”, a explicat un reprezentant al politiei locale.

Cele doua victime au povestit si ca Mirko Ceska le obliga sa intretina relatii sexuale cu el.loading...

Adauga un comentariu