Remedii naturiste

Leac-minune pentru candidoza: il poti face rapid la tine acasa

Publicat: 13 ian. 2015
7
Candidoza este o boala care se poate instala la dezvoltarea in exces a ciupercii Candida Albicans. Multi factori diferiti provoaca o candidoza: antibioticele, anticonceptionalele si alti hormoni sau consumul exagerat de alimente prelucrate industrial.
Simtomele candidozei includ: dorinta intensa de a manca dulce, paine sau bauturi alcolice, dureri mestruale mari, vaginita cronica, infectii fungice cronice ale unghiilor sau pielii.

Alimente pe care trebuie sa le eviti daca ai candidoza 

insomanie pe termen lung, constipatie si/sau diaree cronica, balonare excesiva ori gaze intestinale, atacuri de panica, stari emotionale exagerate sau plans, alergii la mancare, mari dificultati de a slabi.
Studiile au aratat ca scortisoara are puternice proprietati antifungice. Prepara un decoct astfel: fierbe timp de 5 minute doua batoane de scortisoara, intr-un litru de apa. Lasa-le o ora la racit apoi strecoara apa. Cu acest decoct poti face spalaturi vaginale. 
Ideala este si o cura cu probiotice („Lactobacillus Acidophilus” sau „Lactobacillus bifidus”). Aceste bacterii au rolul de a restabili echilibrul florei microbiene (ele sunt cele care controleaza raspandirea necontrolata a candidei).
Trateaza infectiile urinare si Candidoza cu bicarbonat de sodiu 
Adauga un comentariu