Remedii naturiste

Leacuri babesti bune pentru mahmureala

Publicat: 01 ian. 2015
Remediile pentru evitarea mahmurelii sunt numeroase. De la pastile minune la ceaiuri din coaja de portocale sau banane, specialistii sau expertii in bauturi alcoolice recomanda o gama variata de solutii pentru a scapa de problema. Pe lânga acestea, propunem si patru leacuri traditionale pentru combaterea mahmurelii: 
1.Cafea amara
O cafea amara la scurt timp dupa trezire este buna pentru mahmurii care nu au probleme cu varsaturile. Aceasta îi înzdraveneste si îi scoate din starea de amorteala. Important: cafeaua, din pacate pentru cel care o consuma, îl deshidrateaza daca nu este completata cu apa sau o alta bautura. 

Ai petrecut toata noaptea? Iata cum scapi repede de mahmureala 

2.Lapte cu grisine sau covrigi 
Printre mahmurii de ocazie, persoane care nu au obiceiul de a bea fara masura prea des si care au probleme a doua zi mai ales în ceea ce priveste varsaturile, este indicat sa apeleze la covrigi, sticksuri sau grisine alaturi de un pahar nu prea mare de lapte. Bineînteles, cele mentionate trebuie consumate încet, nu la fel ca bautura din seara precedenta. 
3.Alimente grase
Unul din sfaturile „babesti” pentru a evita o noapte care se termina prost din punct de vedere al deplinatatii gândirii lucide este consumul unui albus de ou înainte de petrecere. Dupa o noapte cu mult alcool, alimentele grase pot fi o solutie pentru a contracara alcoolul înca existent în organism. 

Teorie surprinzatoare privind mahmureala 

4.Zeama de varza si muraturile 
Zeama de varza si muraturile taie senzatia de greata si ajuta la digestie. Saratura din acestea ajuta la combaterea deshidratarii anterioare.


loading...

Adauga un comentariu