Remedii naturiste

Leacuri babesti care fac rau (II)

Publicat: 16 dec. 2010

Curatarea colonului cu leacuri babesti
Clismele cu apa cu lamaie, cafea sau alte laxative sunt folosite fara indicatiile clare ale unui medic specialist. Aceste proceduri pot avea insa urmari grave. Lezarea peretilor colonului, hemoragii, infectii, deshidratare sau anemie sunt doar cateva dintre consecintele folosirii nechibzuite a leacurilor babesti.

Ceaiul de musetel provoaca infectii
Ceaiul de musetel este folosit pentru numeroase afectiuni. Daca este folosit pentru curatatea ochilor, acesta poate provoca infectii. Ceaiul de musetel contine impuritati, care irita ochiul.

Leacuri babesti pentru curatarea urechilor
Ceara care se formeaza in urechi este foarte importanta. Protejeaza eleasticitatea timpanului, are rol antibacterian si pastreaza Ph-ul in limitele normale. Curatarea urchilor cu betisoare cu vata este indicat a se face o singura data pe saptamana, fara a patrunde insa in adancime.

Comprese cu sare si mamaliga fierbinte
Aceste comprese sunt printre cele mai cunoscute leacuri babesti. In acelasi timp sunt si cele mai periculoase, provocand arsuri foarte grave.

Uleiul incins in ureche sparge timpanul
Pentru durerile de ureche, batrani folosesc uleiul incins, care se toarna in ureche. Acest tratament poate provoca insa arsuri de gradul II si III in timpan. Pe langa faptul ca durerile se poti ntensifica si timpanul are de suferit, putand fi chiar spart.

Sosetele cu otet produc intoxicatii
Folosite in special pentru tratarea racelilor asociate cu febra mare, sosetele imbibate cu alcool sau otet pot produce arsuri, iritatii si intoxicatii puternice. De asemenea, si masajul cu alcool poate produce leziuni ale vaselor de sange, nervilor si articulatiilor. Aceste tratamente pot produce congestionarea cailor respiratorii si chiar coma etilica, in cazul frectiilor cu alcool.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit