Lifestyle

Leacuri bătrânești pentru plămâni. Cum să-ți cureți sistemul respirator, în mod natural

Publicat: 27 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Leacuri bătrânești pentru plămâni. Cum să-ți cureți sistemul respirator în mod natural
Leacurile batranesti ajuta plamanii sa se curete de impuritatii si mucusul in exces

Organismul uman produce anumite cantități de mucus în bronhii, este necesar pentru a proteja sistemul respirator. Dar, odată cu apariția inflamației, a poluării artificiale, a obiceiurilor proaste, procesul de producere a sputei scapă de sub control. În acest caz, corpul nu poate elimina singur mucusul acumulat.

În zilele noastre, respirând aerul plin de gaze de eșapament, fum de tutun, aerosoli, este necesar să ajutăm organismul să se curățe în mod sistematic. Tratamentul pentru acest lucru nu este scump, puteți curata plămânii și bronhiile cu leacuri bătrânești.

Exista o mulțime de rețete din plante pentru a curăța sistemul pulmonar de mucus, nu este dificil să găsești ceva care ți se potrivește șiție.

Cine are nevoie leacuri bătrânești pentru plămânilor și de ce?

Curățarea preventivă a plămânilor și a bronhiilor de mucus ajută la normalizarea funcționării sistemului respirator, la îmbunătățirea stării generale de sănătate și la reducerea riscului de boli.

Cine are nevoie de leacuri bătrânești pentru curățarea plămânilor:

  1. oameni care lucrează în întreprinderi periculoase, care locuiesc în zone defavorabile din punct de vedere ecologic și orașe mari, participând la lucrări de reparații;
  2. fumători cu vechime care trăiesc cu alti fumători;
  3. persoanele care suferă adesea de răceli, pneumonie cu bronșită cronică;
  4. alergici.

Nu este întotdeauna posibil să schimbi casa sau locul de muncă în favoarea sănătății, dar toată lumea o poate menține singură. Curățarea plămânilor de mucus trebuie făcută măcar o dată pe an.

Este important să înțelegem relația dintre organele corpului uman: poluarea sau întreruperile în activitatea unui sistem afectează negativ sănătatea celorlante. Poluarea constantă a plămânilor și a bronhiilor va duce în cele din urmă la hipoxia sângelui și a țesuturilor.

Leacuri bătrânești pentru curățarea plămânilor și a bronhiilor

Curățarea bronhiilor și plămânilor a fost practicată de oameni, acasă, de mulți ani, așa că s-au acumulat foarte multe leacuri bătrânești.

De obicei, trebuie să alternați mai multe metode, deoarece unele dintre ele se recomandă să fie efectuate pentru un timp scurt. Pentru curățare, este mai bine să alegeți un complex de remedii și suplimente bătrânești sub formă de exerciții sau masaj.

Din momentul ce ați început o cură, nu este indicat să renunțați nici măcar o zi la ea. În plus ar trebui să renunțați și la alcool, alimente grase și cofeină.

Dacă sunteți fumător ar trebui să renunțați la acest obicei dacă decideți să vă curățați plămânii.

Ceai de Călin pentru curățarea plămânilor

fructe de calin
Ceaiul de calin ajuta organismul sa elimine mucusul in exces

Calinul (vibrum) ajuta la  separarea și eliminarea chiar și a mucusului vechi și ferm așezat, îmbunătățește sănătatea în general și îmbunătățește imunitatea.

Pentru a pregăti ceaiul veți avea nevoie de:

  1. fructe de călin 200 de grame;
  2. apă clocotită 1 litru;
  3. miere 30 grame.

Se toarnă apă clocotită peste fructe și se fierbe la foc mic timp de 25 de minute, se răcește și se filtrează. Adăugați miere la sfârșit. Luați 200 ml de 4 ori pe zi. Cura de curățare este de 30 de zile. Acest leac bătrânesc poate fi utilizată împreună cu alte metode de curățare.

Curățarea bronhiilor și plămânilor cu leacuri bătrânești dau rezultate bune, în plus, rețetele de naturiste sunt întotdeauna accesibile.

Leac bătrânesc pentru plămâni: suc de usturoi și ceapă

Aceste alimente sunt recomandate si impotriva racelilor

Acest leac bătrânesc pentru curățarea sistemului respirator este deosebit de important după ce suferiți de bronșită și răceli. Aceste legume au efect antioxidant și dezinfectant, datorită conținutului unei cantități mari de fitoncide.

Pentru a pregătiți sucul, veți avea nevoie de:

  1. ceapă 1 buc;
  2. usturoi 2 bucăți;
  3. zahăr 1 vârf.

Totul trebuie să fie tocat foarte mărunt apoi, lăsat câteva ore până ce se obține un suc. Luați cu grija, 1 lingură de trei ori pe zi. Aceassta rețetă ar trebui urmată timp de o săptămână. Acest leac bătrânesc nu este recomandat persoanelor cu boli ale tractului gastro-intestinal.

Sucuri naturale pentru curățarea plămânilor

Sucul de la ridiche neagră, morcovi, sfeclă , în proporții egale, trebuie amestecat și pus într-un vas. Acestea se fierbe în cuptor timp de 1h apoi se lasă la răcit.

Consumați 50 ml la fiecare 7 până la 8 ore înainte de mese timp de o lună. După o pauză de 15 – 30 de zile, puteți repeta remediul.

Sucul de morcovi , băut între primele două mese, alcalinizează sângele timp de 72 de ore, ceea ce vă permite să îmbunătățiți activitatea tuturor organelor și sistemelor, inclusiv a bronhopulmonarului.

Sucul de afine , băut înainte de culcare, distruge infecțiile stafilococice, Escherichia coli și streptococii. Combate inflamațiile din țesutul pulmonar și este recomandat pacienților cu tuberculoză și unele boli oncologice (este necesar sfatul specialistului).

Adauga un comentariu