Remedii naturiste

Leacuri incredibile cu MAMALIGA

Publicat: 09 iul. 2014
7
Cataplasme pentru calmarea tusei. Prepari o mamaliga, o lasi sa se racoreasca (ai grija sa nu fie complet rece, dar nici sa nu te oparesti), apoi o intinzi piept un strat de 2 cm. Lasi 15 minute, dai la o parte si stergi locul cu alcool camforat. Aceeasi cataplasma este foarte eficienta in zona renala (impotriva nefritelor) si in cea subabdominala (contra cistitelor).
 
Inhalatii contra durerilor in gat. Incingi o tabla,  presari doua linguri cu malai pe ea, iar cand incepe sa fumege, faci inhalatii. 
 
Reteta pentru eliminarea pietrelor de la bila. Dimineata, la doua ore dupa masa, aplici in zona bilei un prosop inmuiat in ceai de musetel fierbinte. Schimbi de 3-4 ori, la un interval de 15 minute. Pe la ora 12, mananci o farfurie cu gris cu lapte cat mai fierbinte. 20 de minute mai tarziu, pui o mamaliga mare si fierbinte, invelita intr-un prosop, in zona ficatului. Dupa un sfert de ora, bei 100 ml de ulei de masline sau floarea-soarelui la 37ºC, apoi imediat sucul de la o lamaie. Noaptea, se vor elimina pietrele.

Vezi si:  

Tratamente cu mamaliga

Probabil cea mai la indemana terapie 

Adauga un comentariu