Sanatate

Leacuri populare pentru potență: Cu acestea satisfacția este garantată!

Publicat: 29 mart. 2021
bărbat cu probleme erectile
Leacurile populare au efecte și pot reface starea fizică și psihică a bărbaților afectați

Cea mai mare problemă pentru un bărbat, din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, este pierderea scăderea potenței. Tocmai de aceea, pe lângă medicamente, mulți bărbațio apelează la leacuri populare pentru potență în asemenea situații.

Problemele legate de ptoență pot să apară la bărbați la orice vârstă. Factorii care pot duce la impotență sau la scăderea potenței poate să pară indiferent de vârstă, iar cauzele pot fi afecțiuni medicale, stilul de viață, alimentația sau stresul cotidian.

Cauzele scăderii potenței pot fi medicale, cauzate de testosteron scăzut, cum este cazul diabetului sau obezității, hipertensiunii arteriale sau problemelor la glanda tiroidă. Alte cauze pot fi de ordin emoțional.

Pentru asemenea situații există unele leacuri populare care au efecte și care pot reface starea fizică și psihică a bărbaților afectați.

Folosirea acestor produse naturale de creștere a potenței trebuie făcută împreună cu îmbunătățirea stilului de viață, o alimentație corectă și menținerea unei greutăți potrivite.

Leacuri populare pentru potență: Ceaiuri din plante medicinale

Sexologii susțin că orice bărbat s-a confruntat măcar o dată cu probleme de disfuncții erectile și tocmai de aceea nu trebuie să se îngrijoreze că nu va face față unui act sexual.

Cele mai recomandate leacuri populare recomandate pentru disfuncțiile erectile sunt ceaiul de lemn dulce, Centella Asiatica cu Ginkgo biloba sau ceaiul cu Goji. Aceste ceaiuri pot fi găsite în toate magazinele naturiste, fiind eficiente în tratarea disfuncției erectile, crescând libidoului.

Ceaiul de rădăcină de lemn dulce ajută la echilibrarea hormonală, crește energia și performanța sexuală. Ceaiul de rădăcină de lemn dulce trebuiee consumat de trei ori pe zi, pentru o perioadă de cel mult patru săptămâni. În cazul acestui ceai se recomandă precauție la pacienții cu boli cardiace, care urmează tratamente cu digoxină, deoarece lemnul dulce interacționează cu acest medicament.

Ceaiul de Centella Asiatica cu Ginkgo biloba ajută în tratamentul scăderii potenței prin stimularea circulației sângelui, stimulând erecția.Acest ceai poate fi băut de 3 ori pe zi, timp de șase săptămâni, cu pauze de o lună. Acest ceai nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni hepatice. În plus, trebuie avut grijă la faptul că Ginkgo Biloba poate da reacţii adverse severe, precum hemoragie, convulsii sau diaree acută.

Ceaiul cu fructe Goji este energizant, reducând oboseala și ajutând la stimularea apetitului sexual. În plus, acesta ajută la tratarea ejaculării precoce, impotenței și lipsei libidoului.

Ceaiul cu fructe Goji se bea de 2-3 ori pe zi, ori de câte ori se consideră necesar sau zi cu zi pentru un tratament prelungit.

Busuioc și șofran, pentru creșterea apetilului sexual

Busuiocul redă tonusul şi apetitul sexual, efectul său revigorant manifestându-se la nivel fizic şi psihic. Busuiocul sporeşte energia masculină, pulberea de busuioc amestecată cu mierea fiind un afrodiziac puternic. Această combinaţie luată de 4 ori pe zi, timp de 40 de zile, redă vigoarea, apetitul sexual şi pofta de viaţă.

Şofranul are pe lângă un caracter vindecător și unul de afrodisiac. Principala să acţiune este eceea de reglator hormonal. Şofranul este recomandat în tratamentul impotenţei, sterilităţii și ejaculării precoce. Șofranul este indicat sub formă de pulbere, un sfert de gram sublingual, de 4 ori pe zi.

Adauga un comentariu