Actualitate

Legatura incredibila intre Ateneul Tatarasi si celebru actor american Al Pacino

Publicat: 24 iun. 2016
1

@ Ateneul Tartarasi sustine artistii ieseni în demersurile lor internationale @ Concret, la mijlocul saptamanii viitoare este programat un spectacol de varietati @ Acesta are drept scop sustinerea Ioanei Andrei, o tanara care are 23 de ani, a absolvit Business Management la King’s College London si a luat deja parte la diverse cursuri de actorie în capitala Regatului Unit @ Acum, ea are ocazia sa urmeze un „Master of Fine Arts Acting”, cu durata de trei ani, la Actors Studio Drama School în cadrul Pace University din New York, Statele Unite ale Americii, unde coordonatori sunt Al Pacino, Ellen Burstyn sau Harvey Nichols

O noua initiativa speciala a conducerii Ateneului Tatarasi. La mijlocul saptamanii viitoare este programata o noua manifestare artistica speciala. Totul in scop caritabil, de sustinere a Ioanei Andrei. Aceasta are 23 de ani si a absolvit Business Management la King’s College London. Ea are ocazia sa urmeze un „Master of Fine Arts Acting”, cu durata de trei ani, la Actors Studio Drama School în cadrul Pace University din New York, Statele Unite ale Americii, unde coordonatori sunt Al Pacino, Ellen Burstyn sau Harvey Nichols.

Citeste si: Agenda incarcata pentru Ateneul Tatarasi – FOTO

„Ateneul va invita la spectacolul de varietati «Deveniri», pe 29 si 30 iunie 2016, de la ora 19:00. Actorii Ioana Andrei si Dragos Maftei vor prezenta cinci secvente de viata diferite, care vor vorbi despre dragoste, razboi, moarte, speranta si dreptate. Spectacolul va dura aproximativ o ora, iar donatia sugerata de artisti este de 10 lei. Institutia a primit cu prietenie si întelegere propunerea de colaborare cu artistii locali. Ioana Andrei are 23 de ani, a absolvit Business Management la King’s College London si a luat deja parte la diverse cursuri de actorie în capitala Regatului Unit. Prin aceste doua spectacole, Ateneul doreste sa sustina în mod concret, inclusiv financiar, parcursul profesional al artistilor ieseni dornici sa confirme pe scenele internationale”, arata oficialii Ateneului.

Citeste si: Documentarul „Dezastrul din Colectiv”, prezentat la Ateneul Tatarasi – FOTO

De reliefat ca, in acest an, ieseanca Ioana Andrei a fost acceptata la un „Master of Fine Arts Acting” cu durata de trei ani, la Actors Studio Drama School în cadrul Pace University din New York, Statele Unite ale Americii (SUA). Hollywood Reporter considera acest program de master ca fiind printre cele mai bune 25 de programe de actorie din lume. Cursurile sunt predate de profesori recunoscuti international. Unul dintre actorii care a absolvit aceste cursuri este faimosul Bradley Cooper. Tehnicile predate la curs au fost dezvoltate de actori si regizori ca Robert de Niro, Anthony Hopkins, Jack Nicholson, Jane Fonda si altii, iar co-presedintii Actors Studio Drama School sunt Al Pacino, Ellen Burstyn si Harvey Nichols.

Citeste si: Gradina de vara, inaugurata la o importanta institutie de cultura din Iasi

Adauga un comentariu