Magazin

Legatura nebanuita dintre sotiile lui Borcea. Nu sunt „rivale” doar in dragoste

Publicat: 16 iul. 2014

Cristi Borcea e „mana larga”. Fostul boss dinamovist a stiut sa-si aranjeze ca la carte familia si copiii. Cat timp el se afla in inchisoare, atat fosta sotie, Mihaela, cat si actuala nevasta, Alina, au grija de cate un strand din Bucuresti.

Foste rivale, acum „colege” de afaceri. Mihaela Borcea (43 de ani), femeia cu Cristi Borcea a fost casatorit 22 de ani, administreaza cu mana de fier o afacere foarte draga omului de afaceri: strandul Ciurel. Culmea, afacerea cu „balaceala” are un concurent direct chiar in persoana actualei sotii a lui Borcea, Alina (29 de ani), care „raspunde” de strandul Drumul Taberei.

Citeste si Cristi Borcea OPERAT de URGENTA

„Nu exista nici o concurenta. Sunt doua locuri magice, unde atat eu cat si Alina ne straduim sa ii facem pe oameni fericiti.  Oferim multe atractii”, a declarat Mihaela pentru emisiunea Click! de la Prima Tv. Femeia care i-a daruit trei copii lui Cristi Borcea spune ca tine in permanenta legatura cu fostul ei sot, care executa la Poarta Alba sase ani de puscarie.

„Sunt o femeie puternica, dar care are si sentimente. Care cateodata mai cade. Avem acolo sus pe cineva care ne iubeste si care cred eu ca va face tot posibilul ca lui Cristi sa ii fie bine, iar noi cei de langa el sa fim puternici, mai ales pentru el”, a mai spus Mihaela. Poate si in aceasta idee, Alina a ajutat-o pe Mihaela cu reamenajarea strandului Ciurel, ea fiind surprinsa, in urma cu trei luni pe santier de fotoreporterii Click!.

Citeste si Ce face Alina Borcea in timp ce afaceristul e in puscarie

Strandul Drumul Taberei are 1.500 de locuri, patru bazine dotate cu tobogane, trei baruri si un restaurant unde pot fi satisfacute si cele mai simandicoase gusturi. Intrarea costa 20 de lei de luni pana vineri si 30 de lei in weekend. O pizza costa intre 14 si 21 de lei, o ceafa de porc, o salata 5,5 lei. Un suc costa 5 lei, o apa plata 4,5 lei, iar o bere 5 lei.

Parcul acvatic de la Ciurel este cel mai ieftin din Capitala. Intrarea costa 30 de lei, de luni pana vineri, si 50 de lei in weekend, iar elevii, stundentii si pensionarii platesc cu reducere. Tinerii trebuie sa scoata din buzunar 30 de lei, iar cei in varsta 20 de lei, oferta fiind valabila in orice zi din saptamana. Pentru un suc trebuie sa platiti 6 lei, o bere costa 5 lei, o apa minerala 4 lei, o pizza 15 lei, un mic 2,5 lei, iar o inghetata 2 lei.

Citeste si Mihaela Borcea, probleme GRAVE de SANATATE. Uite cum a ajuns SA ARATE – FOTO

Sursa: click.ro

Adauga un comentariu