Mozaic muzical

Legătura neştiută dintre Alina Sorescu şi Benone Sinulescu. Solistul s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani

Publicat: 19 nov. 2021

Alina Sorescu și Benone Sinulescu au avut o relație specială. Solistul s-a stins din viață la 84 de ani, iar vestea a șocat întreagă scenă muzicală. Tragedia vine la aproape două săptămâni de la moartea lui Petrica Mâțu Sotian, un al artist de renume al muzicii populare din România.

Alina Sorescu a fost și ea extrem de îndurerată la aflarea veștii, mai ales că cei doi aveau o relație specială.

Alina Sorescu, mesaj emoționant pentru Benone Sinulescu

Pe contul de Instagram, Alina Sorescu a postat o imagine în care este alături de Benone Sinulescu și a transmis un mesaj emoționant.

Artista s-a despărțit recent de soțul ei, iar acum își îndreaptă toată atenția către copii și afacerea pe care o deține.

 ”Drum lin, nea Beni 🙏 Mă bucur că am mâncat din înghețata aceea bună în turneul de la Roma și că te-ai întors la doamna Leni cu multă cafea Illy, cum te rugase… Mereu râdeai si asa te voi pastra in sufletul meu”.

Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă de acum șase ani

Benone Sinulescu declara în urmă cu ceva timp faptul că toată averea sa îi vă rămâne soții sale, la care ține extrem de mult.

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara, în 2014, Benone Sinulescu.

Aceasta este cauza decesului faimosului cântăreț Benone Sinulescu

Principala cauză a decesului cunoscutului cântăreț Benone Sinulescu a fost o pneumonie agravată pe fondul mai multor probleme de sănătate dar și din cauza că a ajuns destul de târziu la spital. Într-o declarație dată de către soția sa, aceasta a spus că artistul a refuzat în primă fază să meargă la doctor, de frică, din cauza noului coronavirus.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

Realizatorul TV Dan Negru a postat un mesaj de adio pe contul său de Facebook, pentru Benone

Sinulescu. Acesta s-a arătat uimit în momentul în care a aflat vestea, declarând că cei doi aveau deja planuri împreună pentru un spectacol de Revelion.

„Îl știu de 25 de ani și e prima data când îmi „dă țeapă”. In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie … Am mii de povești cu Beni!

O să vi le apun…

Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA.

Azi s-a stins Beni”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu