National

Legatura STRATEGICA intre Alina Bica si Elena Udrea. Dosarul ALRO va suna cunoscut?

Publicat: 31 oct. 2014
1
Sefa DIICOT, Alina Bica, cere CSM sa ii apere reputatia si sustine ca a mers la Paris intr-o vizita privata, alaturi de o prietena. De altfel, legaturile dintre Elena Udrea si Alina Bica sunt mai vechi, din perioada in care cele doua faceau parte din acelasi guvern
Alina Bica a devenit cunoscuta in anul 2009, atunci cand a fost numita in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, in mandatul lui Catalin Predoiu. Bica a fost interceptata in dosarul lui Sorin Blejnar in timp ce negocia cu acesta functiile de conducere din cadrul ANAF, incercand sa promoveze o cunostinta.

Citeste si:Elena Udrea: Unii ma provoaca sa vorbesc azi dar tot ei vor dori sa tac, dupa alegeri

ALINA BICA: Domnu’ de la resurse umane a spus asa, a intrebat-o cu ce se ocupa, ce-a facut, alea, alea si la un moment dat i-a zis ca are aceasta functie vacanta si ca ar fi foarte potrivita. Da’ daca nu vrei sa fie, nu ma deranjeaza.
SORIN BLEJNAR: Nu, e ok, eu chiar o luam…
ALINA BICA: De birou! De birou! E un loc foarte bunut!
SORIN BLEJNAR: E un loc bun, da.
SORINBLEJNAR: Bun, ea e sef de birou la contestatii la Brasov.
ALINA BICA: Si e sef de birou si aici.
SORIN BLEJNAR: Si e sef de birou la birou’ central de asistenta contribuabil.
Bica a fost promovata in 2013 in functia de procuror sef al DIICOT, structura cu care Elena Udrea a avut probleme. Numele acesteaia a aparut inca din anul 2007 in dosarul ALRO, instrumentat de DIICOT. 
In stenogramele din acest dosar, Udrea era numita de cei implicati Clopotel sau Trumpita si era suspectata ca a intervenit, in calitate de sef al cancelariei prezidentiale, in favoarea grupului ALRO. Imediat dupa formularea invinuirii, Udrea l-a dat in judecata, pentru calomnie, pe fostul procuror Ciprian Nastasiu, cel care a lansat acuzatiile la adresa sa. Dosarul ALRO a fost inchis in luna ianuarie 2010. Cei anchetati au fost scosi de sub urmarire penala, iar cei suspectati au fost anuntati ca le-au fost interceptate convorbirile. 
Sursa: antena3.ro 
Comentarii
  • Este foarte clar!!!
    Bica i-a TRASAT SARCINA lui Blejnar pentru ca s-o angajeze pa tipa de la Brasov! Este foarte clar, mai ales cand ii spune:”Da’ daca nu vrei sa fie, nu ma deranjeaza.”In anul 2013 a fost numita la DIICOT. 2013!!? Cine facea numirile la DIICOT? Udrea sau un ministru din guvernul Ponta?
    „Udrea l-a dat in judecata, pentru calomnie, pe fostul procuror Ciprian Nastasiu, cel care a lansat acuzatiile la adresa sa”. Cum s-a terminat procesul de calomnie? Nastasiu asta, care a pierdut acel proces, pe unde mai este? Nu cumva in structurile pontiste?
    Stiri fara cap si fara coada, lipsite de substanta, aruncate asa de dragul de a mai arunca cate o pocnitoare…
    Exit poll duminica la ora 9,30: Ponta 85%. Apoi la ora 13,00: Ponta 128%

Adauga un comentariu