Eveniment-Social

Legaturi intortochiate! O asistenta din Iasi a luat mintile unui coleg! Barbatul a marturisit tot in spital

Publicat: 13 oct. 2016
@ Situatie de tot rasul intr-un spital din Iasi, dupa ce o asistenta a reusit sa-i fure increderea unui coleg @ Un barbat a depus o plangere penala impotriva cadrului medical si vrea sa mearga peste tot pentru a-si face dreptate @ Un executor judecatoresc a intrat in joc si nimeni nu se da batut pana cand asistenta va plati 
 
Un barbat din Iasi a dat de belea dupa ce a avut incredere intr-o asistenta medicala. Astfel, in cursul lunii septembrie a anului 2015, Iuliana Dumitrascu, la acel moment asistent medical anestezist la blocul operator al Institutului Regional de Oncologie, i-a solicitat prin intermediul Cristinei Buta, asistent sef la blocul operator al aceleiasi institutii, sa o imprumute cu suma de 2.500 RON, pe care i-o va returna in circa o luna de zile, dupa cum spune ieseanul.

Bazandu-se pe buna-credinta a asistentei care a insistat sa-i acorde imprumutul, dupa ce i-a castigat increderea, Sterian Luca i-a acordat imprumutul respectiv, care nu i-a fost returnat nici pana acum. Ulterior, la implinirea datei scadente convenite, asistenta a amanat efectuarea platii, trimitandu-i ieseanului mesajele scrise pe telefon, prin care la inceput il ruga insistent sa o mai astepte, iar apoi insinuand ca daca va face scandal la locul de munca, nu ii va mai returna datoria.

„In urma unei discutii contradictorii avute cu asistenta la locul de munca, de fata si cu alti colegi de la blocul operator, care a degenerat intr-o cearta, Iuliana Dumitrascu mi-a inapoiat doar 500 de lei din datorie, restul sumei fiind recunoscut ca fiind scadent de catre aceasta in scris, insa nereturnat nici pana acum”, a precizat Sterian Luca.
 

A fugit cu banii, departe de tara
 
Asistenta si-a dat demisia din spital si a plecat din tara. „La momentul actual, asistenta nu mai lucreaza in cadrul Institutului Regional de Oncologie din Iasi, fiind demisa in urma unui caz de abatere disciplinara (prezentare in stare necorespunzatoare la locul de munca si efectuare de manevre apte a cauza leziuni grave sau deces unui pacient pe masa de operatie), sustragandu-se procedurilor legale initiate de mine pentru recuperarea sumei”, a declarat Sterian Luca. Barbatul pacalit spune ca ar fi auzit ca aceasta fosta asistenta s-ar mai fi ocupat cu astfel de practici in trecut.

„Din informatiile pe care le mai detin din mediul spitalicesc, Iuliana a mai contractat imprumuturi si de la alte persoane, nereturnand in aceeasi maniera si cu rea intentie sumele contractate. Desi am instituit sechestru asigurator pe singurul bun pe care il detine, un autoturism, aceasta refuza cu rea-credinta sa predea bunul spre valorificare executorului judecatoresc”, a completat barbatul.

Acum, barbatul nu vrea decat sa-si recupereze banii pe care i-a imprumutat femeii cu mai bine de un an in urma. Fosta asistenta Iuliana Dumitrascu a fost contactata ieri de catre reporterii BUNA ZIUA IASI, dar nu a raspuns apelurilor telefonice pentru a oferi o reactie referitoare la cele precizate mai sus.loading...

Comentarii
  • Dar nu este singurul caz. A mai fost la Spitalul de Pediatrie, la contabilitate doamna Grigoraș Elena care a împrumutat bani, a iesit la pensie si dusă a fost si o angajată ce lucrează si acum, la laboratorul central, Ursache Lăcrămioara. Suma nu a fost atât de mare dar au fost bani imprumutati cu bună credinta. Colac si lumânare.

Adauga un comentariu