Diverse

Leguma pe care trebuie sa o consumi daca esti la menstruatie sau alaptezi

Publicat: 08 nov. 2018

Atunci cand esti la menstruatie sau alaptezi este normal sa pierzi calciu si magneziu, insa aceste doua componente sunt foarte importante pentru sanatatea ta generala, de aceea, atunci cand pierzi aceste minerale trebuie sa te gandesti cu ce ai putea sa le inlocuiesti.

Sa iei calciu si magneziu in aceasta perioada din suplimente este destul de periculos, de aceea, iti propunem o metoda adjuvanta – consumul de telina. Este vorba atat de radacina, cat si de tulpinile verzi. Aceste tulpini pot fi si un excelent suport comestibil pentru antreuri.

Leguma parfumata contine calciu si magneziu, sodiu care regleaza circulatia sangelui, protejeaza organismul de pietrele la rinichi, hemoroizi si probleme cu vezica. Ai nevoie de cateva ingrediente pe care le pui in blender: 2 tulpini de telina, 1/2 radacina de telina, 1/2 ceasca spanac, 2 morcovi, 3 alune. In afara de aportul de calciu si magneziu, telina te ajuta sa iti mentii pielea ferma si stralucitoare. Este un tonic natural pentru sanatate.loading...

Adauga un comentariu