News Flash:

Legume cu orez la cuptor

29 Octombrie 2000
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
200 g morcovi curatati de coaja si taiati in cubulete mai mici, 200 g boabe de mazare verde, 200 g fasole verde, 200 g conopida, 200 g gulii curatate si taiate in cubulete, 150 g orez, 250 g unt sau margarina, 1 lingura patrunjel verde taiat marunt, sare, 300 g smantana. Orezul inabusit in putin unt se lasa sa fiarba intr-o cantitate de apa sarata. Fiecare fel de zarzavat se inabusa separat si se fierbe in apa cu sare. Intr-un vas rezistent la caldura, de marime potrivita si uns cu unt, se aseaza alternativ cate un strat de orez si altul de morcovi, unul de orez si altul de conopida si asa mai departe, pana ce ultimul strat se termina cu o leguma. Peste aceste straturi se toarna 300 g smantana. Cine doreste poate presara deasupra si putin cascaval ras. Vasul se da la cuptor 10-15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1757 viz    0 com
1137 viz    0 com
1403 viz    0 com
1395 viz    0 com
768 viz    0 com
1427 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021495 (s)