Aperitive

Legume cu sos de branza la cuptor

Publicat: 26 iul. 2012

Ingrediente:

2 ardei rosii
200 g dovleac
2 dovlecei
12 rosii cherry
2 linguri ulei de masline

Pentru sos:

150 g branza feta
80 ml lapte
2 catei de usturoi
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Mai intai incingem cuptorul la 190 grade, apoi tapetam cu ulei o tava. Dovleceii, ardeiul si dovleacul se staie cubulete mici si se stropesc cu ulei de masline. Se potriveste de sare si se da la cuptor pentru un sfert de ora. Ungem o tava cu ulei. Taiem ardeiul, dovleceii si dovleacul in cubulete si le stropim cu ulei de masline. Presaram sare pe deasupra, apoi punem dovleacul in tava si coacem la cuptor timp de 15 minute. Se incoroporeaza apoi dovleceii si ardei si se mai lasa 10 minute in cuptor. Ungem rosiile cu restul de ulei si le punem in tava. Mai lasam la cuptor timp de 8 minute. Scoatem tava si lasam legumele sa se raceasca (decojim rosiile si ardeii). Intre timp preparam sosul amestecand toate ingredientele intr-un blender. Servim legumele coapte cu sosul de branza.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu