Horoscop

Leii primesc avertismente de la astre. Citeste sfatul zilei de 28 septembrie 2017

Publicat: 28 sept. 2017
Leii sunt cam pusi pe cearta astazi. Citeste sfatul zilei de 28 septembrie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci.
Sfatul zilei de 28 septembrie 2017 pentru fiecare zodie
BERBEC – Nu lua decizii in functie de ce asteptari au ceilalti, mai ales persoane care nu reprezinta nimic in viata ta. Numarul norocos al zilei: 7.
TAUR – Ai parte de un succes profesional neasteptat. E bine sa te bucuri pentru tine, sa nu exagerezi cu epatarea. Numarul norocos al zilei: 1.
GEMENI – Te simti complet exclus dintr-o situatie in care ai un cuvant de spus. Este momentul sa te impui cu orice pret. Numarul norocos al zilei: 5.

RAC – Nu te pripi sa le arunci in carca celorlalti esecurile tale. Ar fi cazul sa iti asumi singur lipsurile. Numarul norocos al zilei: 11.
LEU – O cearta se poate transforma oricand intr-o discutie constructiva. Tempereaza-te, renunta la vocea stridenta. Incearca sa vorbesti cu calm. Numarul norocos al zilei: 4.
FECIOARA – Trebuie sa te informezi inainte sa tragi concluzii pripite. E timpul sa te pregatesti bine inaintea examenului la care esti supus. Numarul norocos al zilei: 2.
BALANTA – Nu te izola acum cand trebuie sa fii mai proactiv ca niciodata. Comunica, fa-ti simtita prezenta. Numarul norocos al zilei: 6.
SCORPION – Aduci bucurie in viata unei persoane apropiate. Iata ca sfaturile tale sunt de folos. Numarul norocos al zilei: 3.
SAGETATOR – Nu te lasa influentat de cei din jur. Astazi e o zi in care trebuie sa faci fata situatiilor de unul singur. Numarul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN – Ai la tine toate resursele necesare ca sa continui pe acelasi drum ascendent. Nu te panica in fata micilor obstacole. Numarul norocos al zilei: 10.
VARSATOR – Micile furtuni trec, asa ca fii linistit. Nu te panica inutil. Numarul norocos al zilei: 1.
PESTI – Totul poate evolua in directia buna cu o singura conditie: fii sincer cu tine si cu cei din jurul tau. Numarul norocos al zilei: 18.

sursaloading...

Adauga un comentariu