Hardware

Lenovo a lansat un laptop compact cu port OneLink

Publicat: 02 mai 2013
Lenovo a anuntat lansarea unui nou portabil din familia ThinkPad, noul sosit S431 fiind un laptop Windows 8 care ofera un ecran multitouch care se poate deschide la 180 de grade, tastatura cu iluminare si un touchpad de mari dimensiuni fabricat din sticla.
ThinkPad S431 ofera un ecran cu o diagonala de 14”, care a fost inghesuit intr-o carcasa cu dimensiuni intalnite in gama imediat inferioara a laptopurilor de 13” prin utilizarea unei rame inguste. Noul laptop de la Lenovo nu trebuie confundat cu Ultrabook-ul  business T431S, care a fost lansat luna trecuta, acesta fiind un portabil obisnuit destinate companiilor mici.
Configuratiile ThinkPad S431 folosesc procesoare Intel Core din generatia a treia, memoria RAM putand urca pana la 8 GB iar capacitatea stocarii HDD interne, pana la 500 GB. Lista dotarilor mai include doua porturi USB 3.0, o baterie care promite o autonomie de 9 ore si conectorul OneLink, care va permite conectarea la statia de andocare ThinkPad OneLink Dock, care ofera mai multe porturi USB 3.0, interfata de retea Gigabit Ethernet si iesire video HDMI.


loading...

Adauga un comentariu