Ce este bartolinita
Stiinta

Lenovo investeste 800 milioane de dolari in dezvoltare si cercetare

Publicat: 08 mai 2012

Lenovo are ambitii mari pentru piata dispozitivelor mobile si pune la bataie nu mai putin de 800 milioane de dolari, investiti intr-o noua facilitate al carei obiect de activitate este cercetarea si dezvoltarea in domeniul telefoanelor mobile, tablete si alte gadgeturi.

Lenovo LePhone K2

Noua fabrica localizata in regiunea Whuan din China va produce in urmatorii ani tablete, telefoane inteligente si alte dispozitive mobile, adresate pietelor de desfacere locale si globale. Ambitiile Lenovo tintesc catre atingerea unei cifre de vanzari de 1.59 miliarde dolari pana in anul 2014 si de inca cinci ori pe atat in urmatorii cinci ani.

Altfel spus, Lenovo intentioneaza sa-si asigure un loc printre producatorii majori de pe piata dispozitivelor mobile, iar pentru atingerea acestui tel liderii companiei sunt dispusi la investitii considerabile, menite sa accelereze ascensiunea companiei.

Lenovo IdeaPad Yoga

Produsele Lenovo ce vor vedea lumina zilei in fabrica nou creata pornesc de pe fundatiile unor modele foarte promitatoare, cum ar fi laptopul IdeaPad Yoga, gama ThinkPad de sisteme laptop si tabletele IdeaPad, sau LePhone S2 – un smartphone interesant cu sistem Android.

Nu trebuie sa uitam nici de acordul incheiat cu Intel, in urma caruia Lenovo poate folosi procesoarele Atom cu nucleu Medfield pentru viitoarea gama de dispozitive smartphone.

Cat despre prezenta actuala a companiei pe piata smartphone, Lenovo ocupa o pozitie importanta pe piata din China, dar este un nume aproape anonim in Europa si America de Nord. Situatia s-ar putea schimba dramatic in perioada urmatoare, daca inginerii companiei reusesc sa dea dovada de imaginatie si viziune in proiectarea noilor modele de telefoane si tablete.loading...

Adauga un comentariu