Cancan ultimă oră

Leo de la Strehaia, în fața judecății țigănești, după ce a alungat-o pe Anca de acasă

Publicat: 27 oct. 2020

Leo de la Strehaia va fi băgat, cât de curând, în judecată țigănească, după ce a făcut-o pe Anca să plece de acasă. George Pian, vărul lui Emi Pian, a ajuns, weekendul trecut, la Strehaia, acolo unde pregătește judecata pentru Leo și Anca.

”Prințul țiganilor” este acuzat că a făcut de rușine comunitatea din România, după ce Anca a plecat de acasă din cauza lui. Printre ”capetele de acuzare” se numără și faptul că acțiunile lui au dus la distrugerea familiei (Anca și Leo sunt căsătoriți doar după legea țigănească), dar și că a făcut publice toate problemele pe care le avea în familie, scrie wowbiz.ro.

Leo de la Strehaia, în fața judecății țigănești, după ce a alungat-o pe Anca de acasă!

George Pian, vărul lui Emi, ucis după un scandal iscat la un barbut, avea să-i spună lui Leo în față cu ce a greșit! L-a avertizat că ar putea să plătească scump, în bani, dcă va fi găsit vinovat.

”Tu ești Leo de la Strehaia! Ce gânduri ai, ce vrei să faci, uite și nașa e acolo, plecată și tu ești supărat… Îți dai seama ce se întâmplă, că toată lumea e cu ochii pe tine, iar ai început să faci tot felul de probleme. Patroana o superi mereu… Să te împaci cu Anca, e singura soluție. Să ajungi la o concluzie bună… să nu mai superi Patroana, că vezi că e bătrână și bolnavă… I-ai mâncat toți banii și pe ăia de medicamente…

Era normal să ia actele de la casă și să fugă. Tu ai alte gânduri, de aia ai venit acasă… din punctul meu de vedere… Să iei actele și să vinzi casa! Dacă Anca vine mâine cu Poliția și-ți spune să ieși afară din casă, ce faci? Actele spun că Anca este proprietară. Pune problema și altfel, nașule! Păi, lui Dana, i-ai cumpărat mașină? E mașina lui Dana, parte, da? Dar ai cumpărat-o tu! Nu se compară femeile pe care le-ai avut tu cu Anca! Anca e și mama copiilor tăi, e și o femeie mult mai frumoasă decât fetele pe care le-ai avut tu sau ai stat tu cu ele…”, i-a spus George Pian lui Leo de la Strehaia într-un material filmat pe vlogul acestuia.

Adauga un comentariu