Mozaic muzical

Leo Iorga a ajuns in carucior cu rotile. Din cauza bolii, nu poate sta in picioare

Publicat: 18 feb. 2019

Celebrul solist Leo Iorga (54 de ani), care se lupta de opt ani cu cancerul de plamani, se afla din nou intr-o situatie delicata. Prietenii i-au sarit in ajutor si au reusit sa stranga, doar intr-o saptamana, suma de 70.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul revolutionar.

Zilele trecute, cantaretul a plecat in Germania, la un spital din Hamburg, unde medicii vor distruge, printr-o tehnica speciala, tumorile, fiind insotit de sotia Paula, ingerul lui pazitor. Leo a postat o fotografie din Germania, adaugand si un mesaj.

”Dragilor, am ajuns la Hamburg. Am fost asteptati la aeroport de Tavi Iepan, prietenul si colegul meu din 1997, de cand eram la Cargo. Luni (n.r- azi), la clinica, voi demara procedurile medicale pentru care ma aflu aici, cu ajutorul vostru! Va voi tine la curent.Iubire si respect!”.

Pentru ca boala l-a slabit foarte mult, Leo nu poate sta in picioare, asa ca are nevoie de un carucior cu rotile. Apropiatii lui sustin ca marele artist este optimist si ca spera sa revina cat mai curand pe scena, marea lui dragoste.loading...

Adauga un comentariu