Magazin

Leo Iorga, DEZVALUIRI DRAMATICE despre lupta cu CANCERUL: Am fost dus de mana de Dumnezeu peste tot

Publicat: 27 iun. 2014
1

Intr-un interviu acordat ziarului „ring”, Leo Iorga a acceptat sa vorbeasca despre suferinta sa, dar si despre ceea ce l-a motivat sa mearga mai departe si sa ajunga din nou in fata fanilor.

Citeste si: Veste asteptata cu sufletul la gura de fanii lui Leo Iorga

„Am fost dus de mana de Dumnezeu peste tot. Incepand cu prof. Cordos, cu problemele de la plamani, continuand cu doctorita Iorga, cu tratamentul citostatic, iar in ultima perioada cu prof. Sergiu Stoica, un tanar medic genial. Ii multumesc lui Dumnezeu, in afara de faptul ca nu conduc si nu ma pot misca in voie, sunt OK. Am incredere si in medicina complementara. Am ganduri pozitive, incerc sa ma mentin cald, luminos, cu pace in suflet, dar exista si conjuncturi ale vietii care imi dau starea peste cap. Cu partea teoretica stau foarte bine… Cu singuranta ca medicina alternativa, care se bazeaza si pe un regim de viata sanatos, e valabila si in cazul meu, dar cei cu care am vorbit mi-au spus ca trebuie sa merg pe medicina moderna, sa am incredere in medici si abia apoi sa vin cu castraveti, morcovi, sfecla si alte chestii…”, a declarat Leo Iorga.

Citeste si:  Leo Iorga a fost operat. Ce spune medicul

Diagnosticat, in 2011, cu cancer pulmonar, artistul a iesit invingator pe moment, insa soarta l-a lovit din nou… In luna mai, artistul a suferit o interventie chirurgicala pentru extirparea unei tumori cerebrale. Din fericire, totul a decurs conform asteptarilor medicilor. Rockerul se simte din ce in ce mai bine, urmeaza sedintele de radioterapie, mai mult, a sustinut concerte in toata tara.

Adauga un comentariu