Stiri si curiozitati

Leonard Doroftei a vorbit despre plecarea din tara. “Trebuie sa ii sustin, sa fiu langa ei“

Publicat: 12 mart. 2019
3

Leonard Doroftei a marturisit ca familia lui este din ce in ce mai hotarata sa paraseasca Romania, iar daca acest lucru se va intampla, cu siguranta, sportivul va fi alaturi de ei.

Leonard Doroftei este nemultumit de felul in care a fost tratat de autoritatile din Ploiesti, care i-au inchis pub-ul. Fostul sportiv si-a deschis un alt pub, la peluza arenei Ilie Oana.

„Eu nu, dar familia da, s-a gandit. Vor sa plece si trebuie sa fiu alaturi de ei. Ei sunt familia mea si trebuie sa-i sustin, sa fiu langa ei. Nu m-am intors acasa pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primariei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare.(…) Este o rusine pentru noi ca oameni, ca oras, sa ai un om care a rasturnat muntii, care a scos lumea in strada, si sa-l arunci…nu poti sa faci lucrul asta”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit DigiSport.

Noul local nu-i aduce, pe moment, profit lui Leonard Doroftei, asa ca „Mosu” n-a stat cu mainile in san. A inceput sa-i serveasca pe clienti la mese, intretinand, totodata, si buna dispozitie.

„Nu e o rusine sa muncesti! M-am bagat sa servesc la mese”, a declarat, pentru Libertatea, fostul campion mondial WBA la semiusoara (2002-2003).

Cum pub-ul este o afacere de familie, la munca”de jos” ajuta si Monica, sotia „Mosului”, care indeplineste totodata si functia de administrator al locatiei.

Adauga un comentariu