Cancan ultimă oră

Leonard Miron a ieșit pozitiv la testul pentru noul coronavirus

Publicat: 30 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune și iubitul lui spaniol au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Se pare că, cei doi s-ar fi infectat în timpul unei croaziere care în drumul ei a trecut și prin Italia.

Totul s-a întâmplat la debutul pandemiei în Europa, atunci când încă nu fuseseră impuse restricții de circulație sau reguli concrete. Leonard Miron a dezvăluit că a fost infectat cu virusul CoVid-19, în timpul unui interviu cu Cristi Brancu, pe canalul sau oficial de YouTube.

Acesta a mărturisit că a fost asimptomatic, iar coronavirusul pentru el s-a manifestat ca o simplă răceală, care a trecut imediat. Pentru iubitul său lucrurile au fost puțin mai serioase, acesta resimțind prezența virusului ca pe o gripă, care a durat câteva zile.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici”, a anunțat Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

Atât Leonard, cât și iubitul său Miguel și-au făcut testele care au arătat că bănuielile lor au fost adevărate. „Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusiva, el a spus că și-a făcut doua teste – cel de CoVid și cel imunologic. Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru CoVid, adică a fost infectat”, a mai spus Cristi Brancu.

De când a renunțat la televiziune, Leonard Miron s-a mutat și în prezent locuiește într-un orășel de numai 300 de locuitori din sud-estul Marii Britanii. În cadrul interviului cu Cristi Brancu acesta a vorbit despre cum arată viața lui în prezente și despre relația sa.

Adauga un comentariu