Actualitate

Leonardo di Caprio, imbatranit si neingrijit, a iesit la plaja cu iubita supermodel

Publicat: 06 iul. 2012

Leonardo DiCaprio si iubita lui, ingerasul Victoria's Secret Erin Heatherton, se afla in vacanta in Hawaii. Daca ea intoarce toate privirile cu corpul ei, actorul lasa de dorit in ceea ce priveste aspectul fizic.

El are parul lung si o barba imensa (probabil pentru un rol) si nici corpul nu-l mai recomanda pentru topul celor mai sexy barbati din lume. Actorul de 37 de ani este vizibil imbatranit si arata ca un batranel de peste 50 de ani.

Partea proasta este ca igiena actorului nu este tocmai una reusita. Potrivit unei surse, starul american  a suparat-o destul de rau pe Erin din cauza faptului ca face dus de doua ori pe saptamana si strange gunoaie in casa de dragul mediului inconjurator.

"Leo a permis pasiunii sale pentru mediul inconjurator sa puna stapanire pe intreaga sa existenta, iar acest lucru ii saboteaza viata amoroasa. El face dus doar de doua ori pe saptamana, pentru a conserva resursele de apa si considera ca deodorantele nu sunt naturale. Erin il iubeste cu adevarat, dar incepe sa creada ca Leo iubeste mai mult mediul inconjurator decat o iubeste pe ea", a spus o sursa citata de contactmusic.com.loading...

Adauga un comentariu