Actualitate

Leonardo DiCaprio, despre rolul de Oscar din „The Revenant”: „Am mancat ficat crud de bizon. A fost complet dezgustator”

Publicat: 19 ian. 2016

Actorul american Leonardo DiCaprio a declarat ca rolul din filmul „The Revenant” a fost cel mai dificil din cariera sa. Intr-un interviu acordat postului BBC, Leonado DiCaprio, marele favorit la Oscar pentru interpretarea lui Hugh Glass din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant“, a declarat ca nu va mai avea niciodata sansa de a juca intr-un asemenea film, precizand ca filmarile s-au desfasurat in conditii extrem de grele.

The Revenant a fost filmat la temperaturi „ingrozitor de mici.“ „Cu siguranta, conditiile in care am filmat au reprezentat principala problema, au fost temperaturi ingrozitor de mici. Dar toti membrii echipei acestui film – inclusiv eu – au stiut de la bun inceput ca s-au implicat intr-un proiect incredibil de solicitant“, a precizat DiCaprio.

DiCaprio si echipa lui au filmat ore bune in zapada, iar unul dintre cele mai apreciate aspecte ale filmului este ca a fost realizat doar cu ajutorul luminii naturale.

„Ne-am dorit sa turnam tot filmul in lumina naturala, asa ca aveam «o fereastra» de doar o ora si jumatate, «ora de aur», la sfarsitul fiecarei zile, doar atunci puteam filma. A fost un fanatism, o tensiune imensa, pentru ca repetam pe parcursul intregii zile, iar cand prindeam «fereastra» trebuia sa fim pregatiti de filmare si sa si iasa“, a povestit actorul.

„Nu cred ca voi mai face un astfel de film vreodata”, a precizat DiCaprio, despre The Revenant, precizand ca scena in care mananca un ficat de bizon crud este reala si totodata foarte dezgustatoare.

„Actorul alaturi de care am lucrat mancat carne cruda de bizon pe tot parcursul repetitiilor, iar mie mi-au dat un soi de clatita gelatinoasa rosie, care pur si simplu nu parea reala. Pentru minte nu era autentica. Am vrut sa fie real si am folosit si eu acel ficat urias. A fost complet dezgustator. Reactia mea se poate vedea pe ecrane. Nu o sa mai fac asta niciodata!. Nu stiu daca voi mai trai experienta unui astfel de film vreodata. De fapt, sunt aproape sigur ca nu se va mai intampla“, a mai spus DiCaprio.

„Adevarul este ca am mai fost in situatii asemanatoare, cand am considerat ca filme sau interpretari, fie ale mele sau ale altor colegi, ar trebuie sa fie nominalizate, mai apreciate de public sau criticii sa scrie mai mult despre ele. Dar este in afara controlului tau. Tu nu poti face decat sa oferi tot ce ai mai bun. Stiind ca am facut un film care mi-a rapit o buna bucata din viata, ca am fost devotati acestui proiect, mai ales in ceea ce priveste concentrarea, stiu ca am facut tot ce a fost posibil – sa vad cum filmul a primit atat de multe nominalizari, nu numai ca ma bucura, dar imi demonstreaza ca oamenii sunt dornici sa vada si altfel de filme“, a explicat DiCaprio, despre cele 12 nominalizari la Oscar 2016 pentru Cel mai bun actor in

The Revenant, 12 nominalizari la Oscar 2016 Pentru interpretarea din „The Revenant“, Leonardo DiCaprio a primit un Glob de Aur, dar si trofeul Critics' Choice, iar presa de specialitate da drept sigura o prima victorie a actorului la gala Oscar 2016.loading...

Adauga un comentariu