Magazin

Leonardo DiCaprio, intr-un film al lui Guillermo del Toro

Publicat: 24 apr. 2019
1

Leonardo DiCaprio se afla in negocieri pentru a juca in „Nightmare Alley”, urmatorul film al lui Guillermo del Toro produs de Fox Searchlight. Del Toro va regiza dupa un scenariu pe care il va scrie impreuna cu Kim Morgan, potrivit Variety.

„Nightmare Alley” este produs si finantat de Del Toro si J. Miles Dale cu TSG Entertainment. Fox Searchlight va achizitiona drepturile de distributie globala. Filmul va fi bazat pe romanul omonim al lui William Lindsay Gresham. Filmarile vor avea loc toamna aceasta.

Lil Dicky, alaturi de Leonardo Di Caprio, Ariana Grande si Justin Bieber, intr-un videoclip pentru salvarea Planetei – VIDEO

Dupa ce „The Shape of Water” (2017) a castigat 4 premii Oscar, inclusiv la categoriile „cel mai bun film” si „cel mai bun regizor”, cineastul a decis sa amane alegerea urmatorului proiect de regie, concentrandu-se pe productia filmului „Antlers”. La inceputul anului 2018, el a semnat un contract cu Fox Searchlight pentru urmatoarele sale filme. DiCaprio nu a mai fost vazut pe marile ecrane de la „The Revenant” (2015). El va reveni odata cu „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, care va fi lansat pe 26 iulie.
 
Adauga un comentariu