Eveniment-Social

Leonida Antohi il pune la punct pe scandalagiul Prunea: „Nu are stapan la Iasi. Jigneste pe toata lumea!”

Publicat: 21 sept. 2016
1

In loc sa calmeze apele la club, primul succes iesean dupa o perioada de o luna si jumatate de seceta a aprins si mai mult spiritele între conducatorii lui CSM Poli Iasi. La finalul partidei cu Pandurii, presedintele executiv al Iasiului, Florin Prunea, l-a atacat dur pe Leonida Antohi, o fosta glorie a fotbalului iesean care detine functia de presedinte al Comitetului Director al clubului din Copou.

Citeste si: Thriller cu final fericit in Copou! CSM Poli a obtinut prima victorie dupa 7 meciuri – GALERIE FOTO

”Ii atrag atentia domnului Antohi (n.r. Leonida Antohi, presedintele Comitetului Director al clubului) sa nu mai spuna nimic de echipa asta. De zece luni nu a facut un pas la echipa asta. Nu-l intereseaza nimic de club. Daca mai vorbeste urat de echipa noastra… ma apuc sa vorbesc si eu. Sa taca din gura. A fost numit politic si nu face nimic pentru sportul iesean. Sa lase echipa asta în pace, ca este altceva aici, nu ce face el acolo. E numit politic numai sa execute. Fac un apel si catre autoritatile locale sa faca plati catre club. Avem datorii care bugetul statului de miliarde, s-au adunat doua salarii restante la jucatori. Ar fi bine sa se faca platile catre club, altfel va fi foarte greu sa continuam. Asta ar trebui sa îl intereseze pe domnul Antohi, ca de aceea e presedinte al Comitetului Director. Sa se duca sa bata cu pumnul în masa. Da-ti demisia, domnule Antohi! Du-te în Consiliul Director, dar nu la fotbal! Nu ai ce sa cauti aici”, a fost atacul socant al lui Prunea dupa meci.    

Antoni: „Nu-mi face placere sa vorbesc cu acest personaj”
Leonida Antohi a reactionat dupa atacul lui Prunea si a declarat ca nu nu-i face placere sa vorbeasca cu Prunea. „Nu vorbesc cu acest presonaj, pentru ca nu îmi face placere. Acest om nu are stapan, de asta îsi permite sa spuna ce vrea si sa jigneasca. Amintiti-va ca nu cu mult timp în urma a jignit un oras întreg plin de cultura, spunand ca Iasiul este un oras de violatori. Cat despre ce am facut eu pentru sportul si fotbalul iesean, suporterii ieseni stiu foarte bine acest lucru. Eu ocup o functie onorifica la club, neretribuita, în timp ce el încaseaza foarte multi bani si si-a facut contractul singur”, a fost reactia lui Leonida Antohi.

Comentarii
Adauga un comentariu